Εβαλαν στο χέρι τον... γόη Αλβανό που είχε γεμίσει με κοκαΐνη τα κλαμπ της παραλιακής

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕβαλαν στο χέρι τον... γόη Αλβανό που είχε γεμίσει με κοκαΐνη τα κλαμπ της παραλιακήςΔευτέρα, Ιούνιος 30, 2014 - 17:09

Τον 29χρονο... γόη drug dealer, που είχε γεμίσει την παραλιακή και τους θαμώνες των κλαμπ των νοτίων προαστίων με κοκαΐνη άριστης ποιότητας, κατάφερε να βάλει στο χέρι η Δίωξη Ναρκωτικών! Πρόκειται για έναν καλοντυμένο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος είχε κατασκευάσει στο ταμπλό του αυτοκίνητου του ειδική κρύπτη για τα ναρκωτικά προκειμένου να ξεγελάει τους ανθρώπους του νόμου που τον σταματούσαν στα μπλόκα της παραλιακής και του έκαναν ελέγχους.

Οι

αστυνομικοί της Δίωξης είχαν τις τελευταίες εβδομάδες πληροφορίες για έναν καλοντυμένο, εμφανίσιμο νεαρό Αλβανό, ο οποίος τριγυρνά στην παραλιακή αλλά και στα κλαμπ και τα μπαρ της περιοχής πουλώντας καλής ποιότητας κοκαΐνη αντί 80 ευρώ το γραμμάριο. Επειτα από έρευνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον ύποπτο, ο οποίος κινούνταν με γερμανικής μάρκας αυτοκίνητο στην παραλιακή λεωφόρο. Πριν από μερικές ημέρες τον σταμάτησαν, καθώς πίστευαν πως θα έβρισκαν στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών. Παρά το γεγονός πως έκαναν φύλλο και φτερό τον ίδιο και το όχημα, ο ύποπτος Αλβανός βγήκε «καθαρός» από την έρευνα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πιστέψουν πως ίσως είχαν κάνει λάθος.

Ομως μια νεότερη πληροφορία που έφτασε στα γραφεία της Δίωξης ενεργοποίησε εκ νέου την ομάδα των αστυνομικών που ασχολούνταν με αυτή την υπόθεση. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής οι αστυνομικοί της Δίωξης σταμάτησαν εκ νέου των καλοντυμένο Αλβανό. Αμέσως «ξήλωσαν» το ταμπλό του αυτοκινήτου, όπου βρήκαν περίπου ενάμισι κιλό κοκαΐνη και ένα περίστροφο των 38 χιλιοστών.

Φυσικά ο 29χρονος συνελήφθη, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς. Παράλληλα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του δράστη, καθώς φέρεται πως εκεί είχε καταχωρισμένο το «πελατολόγιό» του.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα