Στον ίσιο δρόμο μέσα σε οκτώ λεπτά

ΚΟΣΜΟΣΣτον ίσιο δρόμο μέσα σε οκτώ λεπτάΠαρασκευή, Δεκέμβριος 12, 2014 - 17:04

«Οκτώ λεπτά... κήρυγμα» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος νέου ριάλιτι σόου που βρίσκεται στα σκαριά από αμερικανικό κανάλι και παρουσιάζει τις προσπάθειες πρώην αστυνομικού και νυν πάστορα να φέρει στον ίσιο δρόμο ιερόδουλες. Ο Κέβιν Μπράουν θα κλείνει ραντεβού με πόρνες υποδυόμενος τον πελάτη και όταν θα βρίσκεται μόνος μαζί τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, θα προσπαθεί να τις πείσει να αλλάξουν ζωή. Μόνο που για να το καταφέρει, θα έχει στη διάθεσή του μόλις οκτώ λεπτά. Μπορεί το σόου να προγραμματίζεται να προβληθεί

από την επόμενη σεζόν, ο Μπράουν όμως κάνει αυτή τη δουλειά εδώ και χρόνια.


«Είναι από αυτά τα σόου που γίνονται είτε γράφει η κάμερα είτε όχι» λέει ο παραγωγός του ριάλιτι με τον προσωρινό τίτλο «8 Minutes» Τομ Φόρμαν. «Ο Μπράουν έχει πει στο εκκλησίασμά του ότι επί είκοσι χρόνια ήταν αναγκασμένος να συλλαμβάνει αυτές τις γυναίκες, τη στιγμή που αυτό που ήθελε να κάνει στην πραγματικότητα ήταν να τις βοηθήσει. Ξεκίνησε μάλιστα να διοργανώνει με τη βοήθεια των πιστών τέτοιου είδους undercover επιχειρήσεις. Εμείς το διαβάσαμε και σκεφτήκαμε ότι κάτι τέτοιο πρέπει να καταγραφεί σε κάμερα» προσθέτει.


Ο Μπράουν προσπαθεί να εντοπίζει γυναίκες που αισθάνεται ότι τις έχουν εξαναγκάσει να ασκούν αυτό το επάγγελμα στην περιοχή του Λος Αντζελες, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του ως αστυνομικού. Εν συνεχεία τους κλείνει ραντεβού υποδυόμενος τον πελάτη και τους προσφέρει την ευκαιρία να παραιτηθούν, παρέχοντάς τους τη σχετική βοήθεια για να αλλάξουν lifestyle. Η κάμερα θα καταγράφει το «κήρυγμα» του πάστορα, καθώς επίσης και τη ζωή των γυναικών αφότου αλλάξουν επάγγελμα. Το χρονικό διάστημα των οκτώ λεπτών αποτελεί ένα είδος πρωτοκόλλου ασφαλείας για τις γυναίκες αυτές, καθώς αν αρνηθούν την πρόταση του πάστορα, να μπορούν να επιστρέψουν στους προαγωγούς τους λέγοντάς τους πως ο «πελάτης» αποδείχτηκε αστυνομικός, χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα