Στο Μιλάνο με το νέο «toyboy» (ετών 18) η καυτή Πάρις Χίλτον

SHOWBIZΣτο Μιλάνο με το νέο «toyboy» (ετών 18) η καυτή Πάρις ΧίλτονΤετάρτη, Ιανουάριος 21, 2015 - 17:38

Κάθε άλλο παρά ντροπαλό μπορεί να τον χαρακτηρίσει κανείς. Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κυνηγήσει μια γυναίκα σαν κι εκείνη, ας είναι μεγαλύτερή του και σίγουρα αρκετά πιο έμπειρη από εκείνον. Κάπως έτσι περιγράφουν στην Αυστραλία τον Τζόρνταν Μπάρετ, το ανερχόμενο μοντέλο που φέρεται ότι είναι το νέο toyboy της Πάρις Χίλτον.


Μόλις στα 18 του ο όμορφος Αυστραλός, που κάνει modeling από τα 13 του χρόνια, δεν δίστασε να εμφανιστεί δημόσια με την 33χρονη κληρονόμο, χωρίς να κρύβουν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε να κυκλοφορούν παρέα στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της εβδομάδας ανδρικής μόδας, δίχως να προσπαθούν να κρυφτούν. Το αντίθετο μάλιστα, αφού και οι δυο τους ανέβασαν φωτογραφίες στα social media, στις οποίες είναι εμφανές ότι δεν είναι απλώς φίλοι.

Μετά την επίδειξη του Roberto Cavalli, Χίλτον και Μπάρετ κατέληξαν σε κλαμπ, όπου εκείνη, φορώντας πάντοτε τα μαύρα γυαλιά της, ανέβηκε στα dexx κάνοντας σόου μαζί με τον dj του μαγαζιού. Υστερα από αρκετές ώρες έφυγαν παρέα με λιμουζίνα που τους περίμενε. Μάλιστα δεν περίμεναν την απομάκρυνση του οχήματος από φλας και δημοσιογράφους, αλλά άρχισαν τις περιπτύξεις αδιαφορώντας για τους «μάρτυρες». Θα έλεγε κανείς ότι ήθελαν κοινό, ώστε να κάνουν γνωστή τη σχέση τους.

Οπως λένε καλά γνωρίζοντες, «κουβαλούν» τα ίδια μυαλά σε ό,τι αφορά την ελευθεριότητα των ηθών τους. Για εκείνη όλοι ξέρουν, για εκείνον μαθαίνουμε τώρα. Και μπορεί να μην τον αφορά άμεσα, αλλά το γεγονός ότι ο πατέρας του είναι καταδικασμένος για εμπόριο ναρκωτικών, μάλλον κάτι σημαίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα