Ευτυχισμένο time out για την Πάμελα!

SHOWBIZΕυτυχισμένο time out για την Πάμελα!Τετάρτη, Ιανουάριος 21, 2015 - 17:07

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Πάμελα Μέλος. Η τραγουδίστρια ζει μια ήρεμη και όμορφη οικογενειακή ζωή, αφού πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Πάνο, ενώ προηγουμένως είχαν υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά τους, ένα πανέμορφο αγοράκι. Μάλιστα μαζί με τον γάμο τους έκαναν και τη βάφτισή του δίνοντάς του το όνομα Κωνσταντίνος!


Το

ζευγάρι θέλησε και κατάφερε να κρατήσει και τα δύο σημαντικά γεγονότα της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με πρωτοβουλία του συζύγου και πατέρα, ο οποίος ως άνθρωπος εκτός καλλιτεχνικού χώρου (είναι επιχειρηματίας) δεν είναι πολύ... φαν της δημοσιοποίησης της προσωπικής του ζωής. Ο γιος της Πάμελας και του Πάνου είναι σήμερα 4,5 μηνών και έχει αλλάξει την καθημερινότητά τους, αφού έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής και της λατρείας τους. Μάλιστα οι φετινές γιορτές ήταν οι ωραιότερες για την όμορφη οικογένεια, αφού ήταν οι πρώτες του Κωνσταντίνου.

Εγγονάκια

Η Πάμελα είχε συνεχώς στο πλευρό της τους γονείς της. Ο Γιάννης και η Αντζελα Μέλος, αν και ζουν στην Αμερική, έκαναν συχνά ταξίδια, ώστε να βρίσκονται δίπλα σε εκείνη και το εγγονάκι τους. Μάλιστα, εκτός από τον γάμο της Πάμελας και τον ερχομό του μικρού, υποδέχτηκαν και μια εγγονούλα από τον γιο τους, τον Δημήτρη, ενώ πάντρεψαν και την άλλη τους κόρη, τη Σόφι.


Επειδή τα αδέρφια της νέας μαμάς αλλά και πολλοί συγγενείς της δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στον γάμο και στα βαφτίσια του Κωνσταντίνου, αφού ζουν στο Σικάγο, η Πάμελα και ο Πάνος θα δώσουν ένα μεγάλο πάρτι για όλους. Προς το παρόν πάντως η τραγουδίστρια θέλει να χαρεί τη μητρότητα και να μεγαλώσει η ίδια τον γιο της, ενώ κάποια στιγμή θα επιστρέψει στα καλλιτεχνικά.
Θυμίζουμε ότι η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Πάμελας ήταν η συμμετοχή της στο «Dancing on Ice», στο οποίο μάλιστα είχε ξεχωρίσει, αφού πριν φορέσει τα παγοπέδιλα τα πήγαινε πολύ καλά με τα roller blades.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα