Στις γραμμές με κομμένες φλέβες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτις γραμμές με κομμένες φλέβεςΠαρασκευή, Οκτώβριος 14, 2016 - 18:28

Σκηνές αλλοφροσύνης στον σταθμό ΗΣΑΠ της Καλλιθέας, όταν ένας 40χρονος άνδρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα, καθώς ένας άνδρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με δραματικό τρόπο και μάλιστα μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που βρίσκονταν στην αποβάθρα!

Ο παρ' ολίγον αυτόχειρας, ένας άνδρας

περίπου 40 ετών, έκοψε τις φλέβες του και βούτηξε στις ράγες του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου από την αερογέφυρα των πεζών! Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης, αφού ο κόσμος ούρλιαζε από το σοκαριστικό θέαμα. Οι υπάλληλοι του ΗΣΑΠ έδωσαν αμέσως εντολή να ακινητοποιηθούν οι συρμοί, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας του σταθμού, που διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είχε ακόμα τις αισθήσεις του και παρέμειναν κοντά του έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι περιγραφές

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον σταθμό και παρακολούθησαν παγωμένοι το περιστατικό, ο 40χρονος ανέβηκε στην αερογέφυρα των πεζών και, δίχως κανείς να αντιληφθεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, έπεσε στο κενό! Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε σε λίγα λεπτά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, απομάκρυνε από τις γραμμές και παρέλαβε τον τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Υστερα από λίγη ώρα η λειτουργία του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου αποκαταστάθηκε, ενώ την προανάκριση για το συμβάν συνεχίζει η Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα