«Εμπλεξε» ο Βέρτης!

SHOWBIZ«Εμπλεξε» ο Βέρτης!Παρασκευή, Οκτώβριος 14, 2016 - 17:01

Σε νέα χέρια εμπιστεύτηκε φέτος την καριέρα του ο Νίκος Βέρτης. Ομως η απόφαση του καλλιτέχνη να συνεργαστεί τη φετινή χειμερινή σεζόν με τον επιχειρηματία Τάκη Γιγουρτάκη θα είναι θετική για τον ίδιο; Είναι, αλλωστε, γνωστό ότι στις συνεργασίες του ο επιτυχημένος ερμηνευτής έδινε πάντα προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Με τον προγραμματισμό του έμπειρου επιχειρηματία ήδη έχει πάει πολύ πίσω η έναρξη του σχήματος. Ο κ. Γιγουρτάκης

αποφάσισε να ανακαινίσει εξ ολοκλήρου το γνωστό Can-Can, νυχτερινό μαγαζί ιδιοκτησίας του, επί της Πέτρου Ράλλη.

Βρισκόμαστε στα μέσα Οκτωβρίου και ο χώρος που υποτίθεται ότι προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τον Νίκο Βέρτη παραμένει ένα... γιαπί.

Ηδη η πρεμιέρα πήρε την πρώτη αναβολή: από τον Νοέμβριο, που ήταν να ξεκινήσει, δρομολογείται για τον Δεκέμβριο και αν... Τι σημαίνει αυτό για τον καλλιτέχνη;

Οτι θα μπει τελευταίος και «καταϊδρωμένος» στον ανταγωνισμό -κατά τα Χριστούγεννα;-, καθώς όλα τα μεγάλα και «σοβαρά» σχήματα θα έχουν ξεκινήσει τα προγράμματά τους και θα έχουν αρχίσει να μοιράζονται το μερίδιο της πίτας που τους αναλογεί από την ήδη «πληγωμένη» νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Ερωτήματα

Παράλληλα, δημιουργεί πληθώρα ερωτημάτων το γεγονός ότι ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος περνούσε μεγάλο μέρος του χρόνου του εκτός Ελλάδος, χτίζει - ανακαινίζει ένα μαγαζί από το μηδέν.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος φαίνεται να έχει «εγκαταλείψει» την ιστορική επιχείρησή του, το Romeo, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για τις αντίστοιχες οικονομικές υποχρεώσεις.

Το περίεργο είναι ότι ο κ. Γιγουρτάκης έδειχνε να έχει απομακρυνθεί από την πιάτσα της νύχτας, έχοντας αφοσιωθεί στη μεγάλη συλλογή έργων τέχνης που διαθέτει και στις επενδύσεις του στο Μπαλί. Αυτό, ίσως, ήταν και η δικαιολογία για την ασυνέπειά του, που ήταν πρωτόγνωρη για όσους είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα