Στην Εντατική δίδυμα έπειτα από πυρκαγιά σε διαμέρισμα της Καλλιθέας

14:30 9/1/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτην Εντατική δίδυμα έπειτα από πυρκαγιά σε διαμέρισμα της ΚαλλιθέαςΤετάρτη, Ιανουάριος 9, 2019 - 14:29

❱❱ Διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύονται δίδυμα αδελφάκια...

... τα οποία διασώθηκαν χθες το πρωί από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν φωτιά που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Το μόλις 5 ετών αγοράκι και η δίδυμη αδελφή του έχουν υποστεί

εισπνευστικά εγκαύματα και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Μόνα τους στο σπίτι

Το συμβάν έγινε περίπου στις 10.30 χθες το πρωί στην οδό Αναγνωσταρά 23, στην Καλλιθέα, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου. Εκεί βρίσκονταν τα παιδιά χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενηλίκου.

Οι γείτονες είδαν τους καπνούς και αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε σε ελάχιστο χρόνο στο σημείο με εννέα άνδρες και τρία οχήματα. Οι πυροσβέστες έσβησαν εγκαίρως τη φωτιά και έβγαλαν τα δίδυμα, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα τους, αλβανικής καταγωγής, που εργάζεται ως καθαρίστρια, ήταν στη δουλειά της και είχε αφήσει χωρίς επίβλεψη τα δύο παιδιά της. Το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση.

Keywords
Τυχαία Θέματα