Απίστευτη e-πίθεση στην «Αλίκη» Κορινθίου

19:45 8/1/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑπίστευτη e-πίθεση στην «Αλίκη» ΚορινθίουΤρίτη, Ιανουάριος 8, 2019 - 19:44

❱❱ Επικό... ξεκατίνιασμα με πρωταγωνιστές τη Μαρία Κορινθίου και follower της!

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Η νεράιδα και το παλικάρι» δημοσιοποίησε στα Stories του Instagram τη διαδικτυακή στιχομυθία που είχε με τον ακόλουθό της, ο οποίος την πρόσβαλε, σχολιάζοντας ότι αντιγράφει την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Σόρρυ. Δείτε εδώ έναν μ@@@@@ που νομίζει ότι είναι

έξυπνος» έγραψε η ηθοποιός που, ως γνωστόν, δεν... χαρίζει κάστανα.

Σχόλια

Η ανταλλαγή... πυρών πήρε μεγάλες διαστάσεις και τα σχόλια ήταν ιδιαιτέρως αιχμηρά εκατέρωθεν. «Σοβαρά, τώρα, πιστεύεις ότι το ξανθό μαλλί σε κάνει Αλίκη Βουγιουκλάκη; (...) Είσαι τραγική. (...) Δεν θα χαλαλίσω ούτε πέντε ευρώ για μια κακή απομίμηση» (...) Ελπίζω κάποια στιγμή να παίξουμε μαζί στο σανίδι, εγώ η Μανταλένα κι εσύ η βάρκα».

Η Μαρία Κορινθίου ανταπέδωσε σε όλα: «Σοβαρά τώρα λέω να χαλαρώσεις λιγάκι γιατί σε θυμάμαι και μου έχεις γράψει κι άλλες φορές στο παρελθόν (...) «Ψιλοχ@@@κα αν θα τη δεις» (...) Αντε γα@@σου κομπλεξικό.

Ο follower «έκλεισε» τη συνομιλία τους, στέλνοντας χαιρετισμούς στον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη γράφοντας: «Καληνύχτα πες στο Γιάννη, θα με θυμάται στο αεροδρόμιο στην Αθήνα, όταν του ζήτησα να βγούμε φωτογραφία και αρνήθηκε γιατί δεν ήταν βαμμένος!»

Keywords
Τυχαία Θέματα