Στην Αθήνα ο Τζιμπρίλ Σισέ λίγο μετά το «ροζ» σκάνδαλο

SHOWBIZΣτην Αθήνα ο Τζιμπρίλ Σισέ λίγο μετά το «ροζ» σκάνδαλοΤρίτη, Νοέμβριος 24, 2015 - 14:22

Από άσος των γηπέδων, σταρ των decks! Ο Τζιμπρίλ Σισέ, που το καλοκαίρι συστήθηκε στο ελληνικό κοινό και ως dj, με εμφανίσεις σε Αθήνα και Μύκονο, έρχεται και πάλι στην ελληνική πρωτεύουσα. Αυτή τη φορά θα παίξει μουσική σε γνωστό club του κέντρου, την ερχόμενη Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που φόρεσε στο παρελθόν και τη φανέλα του Παναθηναϊκού, επιστρέφει στην Αθήνα λίγο καιρό μετά την εμπλοκή του στο πιπεράτο σκάνδαλο με το ροζ βίντεο και «πρωταγωνιστή» τον επίσης ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Σισέ, μαζί με άλλα τρία άτομα, φερόταν ότι εκβίαζε τον ποδοσφαιριστή, έχοντας στην κατοχή του «καυτό» υλικό που τον έδειχνε με τη σύντροφό του. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ υποστήριξε σε γαλλική τηλεοπτική εκπομπή ότι εκείνος απλά είχε προειδοποιήσει τον Βαλμπουενά ότι κυκλοφορούσε κάτι πολύ hot που τον αφορούσε.

Απαλλαγμένος πια από το βάρος της υπόθεσης, ο Σισέ, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση λόγω πόνων από τραυματισμούς που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική και τα shows που δίνει ως dj, συγκεντρώνοντας όλο και περισσότερους θαυμαστές. Μάλιστα, όσοι τον έχουν δει εν... δράσει έχουν να πουν ότι διαθέτει ταλέντο στο μιξάρισμα και μπορεί να απογειώσει το κέφι με τις επιλογές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα