Στην Αθήνα ο «Λεωνίδας» Τζέραρντ Μπάτλερ για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο διάσημος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ, ο κινηματογραφικός Λεωνίδας της ταινίας «300», που άφησε εποχή με το γνωστό «This is Sparta»!

Ο 50χρονος χολιγουντιανός αστέρας έφτασε χθες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τον υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας και η επίτιμη πρέσβειρα της πόλης Ρόη Δανάλη – Aποστολοπούλου, η οποία προσκάλεσε τον Σκοτσέζο ηθοποιό στη χώρα μας στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών.

Μάλιστα,

ο κ. Δούκας ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook φωτογραφία με την κυρία Αποστολοπούλου και τον κινηματογραφικό Λεωνίδα, την οποία συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο: «Τώρα στο αεροδρόμιο με τον Gerard Butler και τη Ρόη Αποστολοπούλου! Αψήφησε όλες τις δυσκολίες για να τιμήσει τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών, τον βασιλιά μας Λεωνίδα, τους “300” και τους 700 Θεσπιείς, για να τον αναγορεύσουμε σε επίτιμο δημότη της Σπάρτης και για να λάβει μέρος στη λαμπαδηδρομία! Το είπαμε και το κάναμε! Τον ευχαριστούμε θερμά»!

Λίγο μετά τις 3 το απόγευμα, φορώντας καμηλό δερμάτινο μπουφάν και μαύρο καπέλο τύπου τζόκεϊ, ο Τζέραρντ Μπάτλερ διάβηκε την πόρτα του ξενοδοχείου «Theoxenia Palace» στην Κηφισιά, όπου πέρασε τη νύχτα. Σήμερα, σύμφωνα με το Tlife.gr, επρόκειτο να αναχωρήσει για τη Σπάρτη, να παρευρεθεί στην τελετή υποδοχής της ολυμπιακής φλόγας και να τρέξει από τον Μιστρά μέχρι τη Σπάρτη, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Το «παρών» στους εορτασμούς αναμένεται να δώσουν, επίσης, ο πρόεδρος της Hollywood Gang Productions» Τζιάνι Νουνάρι, ο παραγωγός Αλαν Σίγκελ και ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Μπίλι Ζέιν, που κατάγεται από τον Δήμο Σμύνους της Ανατολικής Μάνης.

The post Στην Αθήνα ο «Λεωνίδας» Τζέραρντ Μπάτλερ για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών appeared first on Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα