Ξυπόλυτος στο δικαστήριο ο Ροδίτης δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη!

Νέα «παράσταση» επιχείρησε να δώσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος εμφανίστηκε ακόμη μία φορά χθες στη δικαστική αίθουσα… ξυπόλυτος και ωρυόμενος!

Μόλις στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η γιαγιά του, ο 21χρονος μπήκε στην αίθουσα χωρίς τα παπούτσια του και άρχισε να την εξυβρίζει. Μάλιστα, στη συνέχεια δεν γλίτωσε από τα «πυρά» του ούτε ο ίδιος ο πατέρας του!

«Δεν είμαι γιος σου, θα σας κάνω μήνυση που με λέτε

βιαστή! Είμαι αθώος!» ούρλιαζε, ενώ ο ισχυρισμός του πυροδότησε το ειρωνικό σχόλιο του 19χρονου Αλβανού συγκατηγορουμένου του, που καθόταν δίπλα του στο εδώλιο. «Τι αθώος;» διερωτήθηκε δυνατά ο 19χρονος, με τον Ροδίτη να ξεσπά. «Σκάσε εσύ, πουτ@@@ς γιε, θα σε σπάσω στο ξύλο!» τον απείλησε, ενώ η έδρα έδωσε εντολή να απομακρυνθεί από την αίθουσα.

«Τα μαχαίρια δεν τα είδες;»

Την ίδια ώρα, προκάλεσε αίσθηση στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία η στάση του πατέρα του Ροδίτη κατηγορουμένου, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας και υποστήριξε πως δεν υπήρξε βιασμός! «Βιασμός δεν υπάρχει, γιατί δεν βιάσανε τη κοπέλα, το ξέρω από τον γιο μου. Δεν έγινε βιασμός, πήγε με τη θέλησή της» είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε ερώτημα της εισαγγελέως.

«Αφού λες ότι δεν σου μιλάει… Τα μαχαίρια δεν τα είδες;» ξέσπασε σε εκείνο το σημείο ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, πριν η εισαγγελική λειτουργός συνεχίσει το «σφυροκόπημα» στον μάρτυρα. Ο πατέρας του 21χρονου υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι ο γιος του αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ναρκωτικά, τονίζοντας πως ήταν «ένα άβουλο πλάσμα που άλλοι τον έκαναν ό,τι ήθελαν». Μάλιστα, ανέφερε πως εκτός από τη χρήση ναρκωτικών που είχε διαπιστώσει ότι έκανε, ο γιος τού του είχε εκμυστηρευτεί σε χρόνο κοντά στο έγκλημα ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας.

«Μετά από αυτό, πήγαμε στον ψυχίατρο, ο οποίος του έδωσε φάρμακα» είπε, με την εισαγγελέα να του επισημαίνει ότι πρόσφατη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη δείχνει πως ο κατηγορούμενος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. «Ο ψυχίατρος λέει ότι ο γιος σας δεν πάσχει από κάτι, αλλά προσποιείται, κοινώς μάς δουλεύει» είπε η εισαγγελέας.

Στην… αθωότητα του εγγονού της επέμεινε και η 68χρονη γιαγιά του 21χρονου, η οποία υποστήριξε πως, αν και τη μοιραία νύχτα βρισκόταν στο σπίτι στους Πεύκους, δεν είδε, ούτε άκουσε τίποτα από όσα εκτυλίχθηκαν στο δώμα όπου οι δύο νεαροί οδήγησαν την Ελένη. «Δεν πιστεύω ότι έκανε αυτά τα πράγματα ο Μανώλης, γνωρίζω τον χαρακτήρα του» είπε η μάρτυρας.

Εισαγγελέας: Εκεί μέσα γινόταν σφαγή για 3,5 ώρες. Είναι δυνατόν, όσο γίνεται αυτό το μακελειό, γιατί μακελειό είναι, εσείς να μην ακούσατε κάτι;
Μάρτυρας: Δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, μακάρι να άκουγα…
Εισαγγελέας: (Δείχνει στη μάρτυρα τη φωτογραφία της σορού της φοιτήτριας). Αυτό είναι μακελειό. Το καταλάβατε; Μη μου λέτε ότι δεν ξέρετε…
Μάρτυρας: Δεν άκουσα…
Εισαγγελέας: Δεν σας έκανε εντύπωση που ήρθαν μέσα στη νύχτα στο σπίτι;
Μάρτυρας: Εγώ να κυνηγάω τον εγγονό μου να δω τι κάνει; Δεν είναι σωστό…
Εισαγγελέας: Μήπως ήσασταν συνηθισμένη να ακούτε τέτοια πράγματα; Υπήρξαν και άλλες κοπέλες που είπαν για το σπίτι…

Νωρίτερα τα ευρήματα-σοκ που εντοπίστηκαν στο σπίτι-κολαστήριο των Πεύκων ανέλυσε η βιοχημικός της ΕΛ.ΑΣ., εξηγώντας ότι βρέθηκαν κηλίδες αίματος της αδικοχαμένης φοιτήτριας σχεδόν σε όλα τα δωμάτια του εξοχικού του Ροδίτη κατηγορουμένου, ακόμη και στο ταβάνι του υπνοδωματίου και του μπάνιου! Μάλιστα, από την κατάθεσή της προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να καθαρίσουν -ανεπιτυχώς, όπως αποδείχτηκε- τα ίχνη του στυγερού εγκλήματός τους. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 17 Μαρτίου.

The post Ξυπόλυτος στο δικαστήριο ο Ροδίτης δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη! appeared first on Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα