Γυναικεία sneakers και γόβες για κάθε ώρα της ημέρας

Οι προτάσεις μας από το Shoe mart είναι πάρα πολλές, σε γυναικεία παπούτσια φθηνά για όλες τις ώρες της ημέρας, για κάθε σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι άνετη και κομψή! Σε αυτή την περίπτωση θα επικεντρωθούμε σε δύο διαφορετικά στυλ όπως είναι οι γυναικείες γόβες και τα sneakers.

Η μόδα το 2020 επιτάσσει γυναικεία sneakers δίπατα μαύρα και γόβες δετές με άνετο

τακούνι ή βραδινές σέξυ γόβες ιδιαίτερες σε σχέδιο λεοπάρ. Σας προτείνουμε παρακάτω μερικά κομμάτια που θα αποτελέσουν σίγουρα και δική σας επιλογή στις καθημερινές και βραδινές σας εμφανίσεις.

Sneakers άσπρα και μαύρα

Τα άσπραsneakers, με αντιολισθητική σόλα σε διάφορα χρώματα στο πίσω μέρος, είναι η πιο διαχρονική επιλογή που μπορείτε να κάνετε σε ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό αθλητικό παπούτσι για όλες τις ώρες της ημέρας. Επιλέξτε τα από εδώ, σε τιμή ευκαιρίας.

Πολλές είναι οι λάτρεις των δίπατων αθλητικών! Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, επιλέξτε αυτό το μαύρο παπούτσι για τις άνετες και αθλητικές σας βόλτες. Είναι κατασκευασμένα από αντιολισθητική σόλα και διαθέτουν πάτο από ειδικό μαξιλαράκι. Βρείτε τα σε μοναδική τιμή.

Οι μαύρες γόβες αποτελούν αναμφισβήτητα τις πιο κλασικές και διαχρονικές επιλογές, για κάθε γυναίκα. Φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και ανάλογα με το outfitαντανακλούν ένα βραδινό ή casual στυλ.

Η γόβα στο χρώμα του δέρματος είναι η πιο ασφαλής επιλογή που μπορείτε να φορέσετε, με κάθε σας outfit. Είναι ελληνικής κατασκευής με μύτη μπροστά και κλείσιμο με λουράκι στον αστράγαλο. Την θέλετε; Βρείτε την με ένα κλικ.

Περισσότερες γόβες και sneakers, στο Shoe mart, το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα σας φέρει πιο κοντά στην μόδα από ποτέ.

The post Γυναικεία sneakers και γόβες για κάθε ώρα της ημέρας appeared first on Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα