Από το catwalk στην πλαζ

15:11 4/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑπό το catwalk στην πλαζΣάββατο, Αύγουστος 4, 2018 - 15:00

❱❱ Στέλλα Γιαμπουρά, Βάσω Βιλέγκας και Ελλη Παπαγγελή φόρεσαν sexy μαγιό και δροσίστηκαν στη Βάρκιζα

Κορίτσια στον ήλιο της Βάρκιζας, διότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Μύκονος. Τρεις κούκλες της πασαρέλας είχαν τις προάλλες την ίδια έμπνευση: φόρεσαν τα μαγιό τους και αναζήτησαν λίγη δροσιά στην κοσμική Βάρκιζα.

Ο λόγος

για την Ελλη Παπαγγελή, τη Βάσω Βιλέγκας και τη Στέλλα Γιαμπουρά, οι οποίες δεν συναντήθηκαν μεταξύ τους, αλλά τις συνάντησε και τις τρεις ο paparazzo που καραδοκούσε στην περιοχή.

Η Ελλη έσκασε μύτη φορώντας ένα κίτρινο αποκαλυπτικό μπικίνι και, αφού χαλάρωσε ξαπλωμένη σε μια αναπαυτική ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα, στη συνέχεια βούτηξε στη θάλασσα μαγνητίζοντας τα βλέμματα θαυμασμού των λουομένων.

Η Στέλλα, από την άλλη μεριά, προτίμησε αρχικά να κάνει μια βόλτα στην παραλία της Βάρκιζας και έπειτα ξάπλωσε πάνω στα βότσαλα, αφήνοντας το κύμα να χαϊδεύει το καλλίγραμμο κορμί της, με αποτέλεσμα να πάρουν... φωτιά τα καρέ του φωτογράφου.

Η Βάσω, τέλος, εμφανίστηκε στην πλαζ αργά το απόγευμα, καθώς ήθελε να αποφύγει τον μεσημεριανό ήλιο και την αφόρητη ζέστη.

Φορώντας ένα ολόσωμο, σέξι μαγιό άραξε και αυτή στην ξαπλώστρα και ασχολήθηκε για αρκετή ώρα με το κινητό της τηλέφωνο είτε βγάζοντας selfie για να... τρελάνει τους followers της είτε τσεκάροντας τι συμβαίνει στον κόσμο της εγχώριας και της διεθνούς showbiz μέσα από τα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα