ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Χριστόφορος ΒερναρδάκηςΤρίτη, Σεπτέμβριος 25, 2018 - 15:37

❱❱ Ούτε οι πιο ευφάνταστοι συνωμοσιολόγοι δεν θα «έβλεπαν» ότι πίσω από κάθε περιστατικό ακραίας βίας κρύβεται ένας αόρατος ενορχηστρωτής, όμως ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης...

... το κατάφερε, συνδέοντας την επίθεση στον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα με τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου κατά τη διάρκεια της απόπειρας ληστείας. Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9

FM ο υπουργός ανέπτυξε μια ακαταλαβίστικη θεωρία για συντονισμένο σχέδιο, με αφορμή τις δύο διαφορετικές περιπτώσεις:

«Η Αστυνομία θα πρέπει πια να καταλάβει και να συνειδητοποιήσει ότι αυτά τα κυκλώματα έχουν κεντρική καθοδήγηση, έχουν σχεδιασμό και άρα θα πρέπει να δράσει ανάλογα, να χτυπήσει το φαινόμενο εκεί που συντηρείται...»

Δηλαδή, ο υπουργός είδε «κεντρική καθοδήγηση» μεταξύ του κοσμηματοπώλη και του έτερου, οι οποίοι κλοτσούσαν τον Ζακ Κωστόπουλο κατά τη διάρκεια της απόπειρας ληστείας, και της επίθεσης ακροδεξιών στον Πέτρο Κωνσταντινέα για τη στάση του στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως κατήγγειλε ο ίδιος.

Πραγματικά πρέπει να διαθέτει ιδιαίτερα συνδυαστική σκέψη ο κ. Βερναρδάκης για να αντιλαμβάνεται ότι κάποιος σκοτεινός καθοδηγητής δίνει ταυτόχρονα εντολές για αυτοδικία και λιντσάρισμα στο κέντρο της Αθήνας και σε χουλιγκάνους στην Καλαμάτα να δράσουν βιαίως... Με λίγα λόγια, όπως λέει ο υπουργός, η Αστυνομία θα πρέπει να εντοπίσει αυτόν τον... μυστηριώδη τύπο που είναι ο σκηνοθέτης και θιασώτης κάθε βιαιότητας, επίθεσης και ξυλοδαρμού που συμβαίνει στη χώρα, και να τον οδηγήσει στη Δικαιοσύνη. Και τότε, σύμφωνα με τον ίδιο, η βία θα πάρει οριστικά τέλος με... happy end, όπως στα παραμύθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα