Επιασαν πέντε για την επίθεση στον Κωνσταντινέα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕπιασαν πέντε για την επίθεση στον ΚωνσταντινέαΤρίτη, Σεπτέμβριος 25, 2018 - 13:32

❱❱ Στη σύλληψη πέντε ατόμων προχώρησαν οι Αρχές που ερευνούν την άγρια επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, το απόγευμα της Κυριακής έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας.

Πρόκειται για δύο 26χρονους, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και έναν 63χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά

σωματική βλάβη και εξύβριση.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας κατευθυνόταν προς το γήπεδο για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα, όταν δέχτηκε επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων, που τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον εξυβρίζουν χαρακτηρίζοντάς τον προδότη, με αφορμή το Μακεδονικό ζήτημα. Ομως, δεν αρκέστηκαν στις βρισιές, αλλά άρχισαν να χτυπούν τον βουλευτή, ο οποίος έπεσε στο έδαφος.

«Είναι ακραίο φασιστικό επεισόδιο για την εξέλιξη του θέματος με τη Μακεδονία, μου επιτέθηκαν λέγοντάς μου ότι… πούλησα τη Μακεδονία. Είμαι τυχερός που ζω, ο φασισμός από όπου κι εάν προέρχεται δεν θα περάσει» δήλωσε ο κ. Κωνσταντινέας, που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με ελαφρά τραύματα. Οπως τόνισε, για καλή του τύχη δεν είχε μαζί του το παιδί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα