ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Αντελίνα Τελώνη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Αντελίνα ΤελώνηΤρίτη, Σεπτέμβριος 25, 2018 - 15:34

❱❱ Εβγαλε ανακοίνωση στο facebook ότι δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη της, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία για να το αποδείξει.

«Διάβασα ορισμένα σχόλια σε κάποια δημοσιεύματα στα οποία ανέλυαν τις “δεκάδες πλαστικές που έχω κάνει στο πρόσωπό μου” και μάλιστα κάποιοι έγραψαν πως γνωρίζουν πολύ καλά τον πλαστικό μου και ξέρουν από έγκυρες πηγές το πόσο ταλαιπωρήθηκα μετά τις

τέσσερις διορθωτικές που έχω κάνει στη μύτη μου» έγραψε, μεταξύ άλλων, η νύφη του Γιάννη Πάριου Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη.

Στο μεταξύ, λίγο που googlάραμε, τέτοια δημοσιεύματα δεν βρήκαμε. Εκτός αν ανέβηκαν σε κάποιο site όπως... τα νέα του ψαροντούφεκου.

«Είναι δικαίωμα του καθενός να μη συμπαθεί έναν άνθρωπο, να τον κρίνει αυστηρά για τη δουλειά του ή τους τρόπους του, είναι όμως ανήθικο να γράφουμε αναλήθειες και να εφευρίσκουμε σενάρια προκειμένου να “διαφημίσουμε” γιατρούς» συμπλήρωσε η... σταρ της πρώτης γραμμής.

Κόψτε κάτι, βρε Αντελίνα μας, ούτε η Αντζελίνα Τζολί τέτοιες... συγχυσμένες ανακοινώσεις. Δεν απασχολείτε τόσο όσο νομίζετε τη δημοσιότητα. Οχι ακόμα τουλάχιστον, παρά τις συνεχείς και ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειές σας. Δείξτε λίγη μετριοφροσύνη προς το παρόν. Η... δόξα είναι μπροστά.

Αν και εφόσον τα καταφέρετε να γίνετε «όνομα βαρύ σαν ιστορία» και να γλιτώσετε από τη σκιά του διάσημου πεθερού σας, θα έχετε όλο τον χρόνο και την αιτία να διαψεύδετε δημοσιεύματα που σας αφορούν και που (κυρίως!) θα υφίστανται.

Keywords
Αναζητήσεις
αντελινα τελωνη, βαρθακουρη αντελινα hot
Τυχαία Θέματα