Πορτορικανός ηθοποιός «είδε» το πρόσωπο του Ιησού στην άσφαλτο

15:53 3/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΠορτορικανός ηθοποιός «είδε» το πρόσωπο του Ιησού στην άσφαλτοΠαρασκευή, Αύγουστος 3, 2018 - 15:50

❱❱ Πεπεισμένος ότι είδε το πρόσωπο του Ιησού πάνω στην άσφαλτο είναι γνωστός Πορτορικανός ηθοποιός.

Ο Κάρλος Πόνσε, που έχει παίξει σε ταινίες του Χόλιγουντ, όπως «Ζευγάρια στα βαθιά» με τον Βινς Βον και «Αρσενικός ζιγκολό: Ωραίος και... Ευρωπαίος!» με τον Ρομπ Σνίντερ, δημοσίευσε μάλιστα στο Instagram βίντεο (φωτογραφία) που, όπως λέει, επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του.

Οπως αποκάλυψε ο 45χρονος ηθοποιός, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του στην Κολομβία τον πλησίασε ο φίλος του, ο ηθοποιός Τζέισον Ντέι, και του είπε: «Μόλις είδα μια εικόνα που μοιάζει με τον Χριστό». Ο Πόνσε υποστήριξε ότι έμεινε άφωνος την πρώτη φορά που αντίκρισε την εικόνα.

«Οταν την ξαναείδα, το είδα ξεκάθαρα» έγραψε στο προφίλ του στο Instagram, προσθέτοντας ότι για αυτόν η εικόνα ήταν «μια υπενθύμιση ότι ο Ιησούς είναι πάντα μαζί μου». Στη συνέχεια ο Πόνσε, που ήταν ο παρουσιαστής του διαγωνισμού ομορφιάς «Miss Universe» το 2006, ρώτησε τη γνώμη των 1.800.000 followers του.

Πολλοί συμφώνησαν μαζί του κάνοντας λόγο για «θείο σημάδι», ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι το πρόσωπο στην άσφαλτο τους θύμιζε τον... σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα