Στη φόρα αποκαλυπτικά «κλικ» της Μέριλιν Μονρόε

ΚΟΣΜΟΣΣτη φόρα αποκαλυπτικά «κλικ» της Μέριλιν ΜονρόεΤρίτη, Σεπτέμβριος 26, 2017 - 16:08

❱❱ Παιχνιδιάρα, συλλογισμένη, χαμογελαστή, χαλαρή, μπριόζα, έτσι εμφανίζεται η Μέριλιν Μονρόε σε ένα εκπληκτικό νέο βιβλίο με υλικό από τον Μίλτον Γκριν, τον φωτογράφο που την ανακάλυψε και τη φωτογράφισε όπως δεν την έχει δει κανείς ποτέ ξανά.

Oλα όσα εξέφραζε μπροστά στον φακό η Μέριλιν Μονρόε, αλλά και όπως ήταν στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτονται στις φωτογραφίες που φιλοξενεί το άλμπουμ που εξέδωσε ο γιος του Γκριν, Τζόσουα, «The Essential Marilyn Monroe: Milton H. Greene: 50 Sessions». Οπως εκμυστηρεύεται ο Τζόσουα Γκριν μιλώντας για το άλμπουμ, «ο Γκριν και η Μέριλιν είχαν μια ασυνήθιστη σχέση». Η Μονρόε ήταν ήδη μια νεαρή σεξοβόμβα όταν συναντήθηκε μαζί του, το 1953. Λάτρευε τις φωτογραφίες του και σύντομα μετακόμισε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ.

«Εγιναν αμέσως φίλοι» θυμάται ο υιός Γκριν. «Στην πραγματικότητα, είχαν μάλλον δημιουργήσει ερωτική σχέση από όταν συναντήθηκαν πρώτη φορά» υποστηρίζει και προσθέτει πως πήραν διαφορετικούς δρόμους το 1957, όταν ο τότε σύζυγος της Μονρόε, ο Αρθουρ Μίλερ, δεν έβλεπε με καλό μάτι τον ρόλο του Γκριν.

Η συνεργασία τους, όσο διήρκεσε, παρήγαγε πάνω από 5.000 υπέροχες φωτογραφίες. Στο νέο βιβλίο ο Τζόσουα επέλεξε τις καλύτερες από τη συλλογή του πατέρα του, συμπεριλαμβανομένων πολλών που δεν είχαν δημοσιευτεί ποτέ πριν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα