Γυναίκα (;) έσφαξε τον αποθηκάριο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΓυναίκα (;) έσφαξε τον αποθηκάριοΤρίτη, Σεπτέμβριος 26, 2017 - 14:59

❱❱ Ο δολοφόνος του 41χρονου στο Περιστέρι είχε προμελετήσει το έγκλημα και πήγε να στήσει σκηνικό ληστείας

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Βαθαίνει το μυστήριο γύρω από την άγρια δολοφονία του 41χρονου αποθηκάριου με 29 μαχαιριές μέσα στο διαμέρισμά του στο Περιστέρι τον

περασμένο Αύγουστο, καθώς όλα δείχνουν ότι ο δράστης είχε προμελετήσει το έγκλημα και σκηνοθέτησε ληστεία αρπάζοντας το πορτοφόλι και το κινητό του θύματος.

Από την ενδελεχή εξερεύνηση του διαμερίσματος στην οδό Κύπρου διαπιστώθηκε πως ο δολοφόνος φορούσε γάντια. Σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο άγνωστος σφαγέας είχε προσχεδιάσει να στήσει ένα παραπλανητικό σκηνικό. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας, ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για έγκλημα πάθους, καθώς μέτρησε τουλάχιστον 29 μαχαιριές στο σώμα του, πράγμα που έδειχνε πρωτοφανή μανία!

«Κανένας ληστής δεν μαχαιρώνει το θύμα του τόσες φορές... Δηλαδή, ακόμα και όταν το θύμα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, ο δράστης κατάφερνε μαχαιριές στο άψυχο κορμί του!» λένε έμπειροι αστυνομικοί.

Επειτα από αυτά οι έρευνες στρέφονται με ιδιαίτερη προσοχή στο ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είναι γυναίκα, καθώς τα τραύματα από το μαχαίρι σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του άτυχου άνδρα δεν έχουν μεγάλο βάθος, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι χτυπήθηκε από άτομο με περιορισμένη μυϊκή δύναμη.

Πορτοφόλι και κινητό

Στο μεταξύ, αν και στο διαμέρισμα του 41χρονου υπάρχουν ίχνη έρευνας, φαίνεται ότι αυτή έγινε επιλεκτικά, καθώς ο δολοφόνος άρπαξε μόνο το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο του θύματος, το οποίο μάλιστα δεν ήταν τελευταίας τεχνολογίας, άρα η αξία του ήταν μικρή. Οι αστυνομικοί ερμηνεύουν την κλοπή του κινητού ως πιθανή προσπάθεια απόκρυψης των ιχνών του δολοφόνου του άτυχου αποθηκάριου. Ισως στη μνήμη του υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες, μηνύματα ή τηλεφωνικές επαφές που θα οδηγούσαν απευθείας σε αυτόν και γι' αυτό φρόντισε να το εξαφανίσει, παίρνοντας και το πορτοφόλι για να στρέψει τις έρευνες στην εκδοχή της ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι ειδικοί των εργαστηρίων της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας που έλεγξαν το διαμέρισμα όπου διέμενε ο 41χρονος αποθηκάριος εντόπισαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, τα οποία όμως ανήκουν στον ίδιο και στη μητέρα του, η οποία τον επισκεπτόταν συχνά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα