Σταθερή αξία η Χατζίδου!

SHOWBIZΣταθερή αξία η Χατζίδου!Δευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 18:34

❱❱ Ο Βαλάντης πήρε τη θέση του Αδαμαντίδη σε νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων, αλλά η πρώην «Survivor» ήταν όλα τα λεφτά

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έφυγε, ο Βαλάντης ήρθε και η Ελένη Χατζίδου έμεινε σταθερή στο πόστο της, κάνοντας πρεμιέρα δεύτερη φορά σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, η οποία λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το «Survivor 2» ερωτεύτηκε με πάθος τον γυμναστή της και πρωταθλητή στο κανόε καγιάκ Ετεοκλή Παύλου βλέποντας τη ζωή της

να αλλάζει ριζικά, ανέβηκε στην πίστα το βράδυ της Παρασκευής και σκόρπισε απλόχερα το κέφι στους θαμώνες γνωστού νυχτερινού κέντρου των βορείων προαστίων.

Οσο για τον αγαπημένο της, έδωσε το «παρών» και σε αυτήν την επίσημη πρώτη της, φωτογραφήθηκε μαζί της στα καμαρίνια, τη χειροκρότησε με θέρμη κατά τη διάρκεια του προγράμματός της και της ευχήθηκε να μην έχει άλλες δυσάρεστες επαγγελματικές εκπλήξεις.

Για την ιστορία, η Ελένη και ο Πάνος Καλίδης συμμετείχαν στο προηγούμενο σχήμα του κέντρου με πρώτο όνομα τον Θέμη Αδαμαντίδη, που έκανε πρεμιέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου. Λίγες εβδομάδες μετά ωστόσο ο Θέμης αποχώρησε, κλείνοντας επαγγελματική συμφωνία με άλλο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, και το σχήμα δεν άργησε να ρίξει τίτλους τέλους. Σήμερα, περίπου δύο μήνες μετά, τα... όργανα στο στέκι των βορείων προαστίων έχουν ξαναρχίσει, με τον Βαλάντη και την Ελένη να πρωταγωνιστούν στη μαρκίζα, παρέα και με τους Droulias Brothers.

Την ίδια ώρα ο Θέμης Αδαμαντίδης ετοιμάζεται κι αυτός για τη δική του δεύτερη πρεμιέρα φέτος, στις 14 Δεκεμβρίου, μαζί με την Ελλη Κοκκίνου και τον Δήμο Αναστασιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα