Στα δικαστήρια ο Γκουντάρας

SHOWBIZΣτα δικαστήρια ο ΓκουντάραςΔευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 17:35

❱❱ Εκανε αγωγή για «φέσι» ύψους 50.000 € που του άφησε γνωστό του πρόσωπο, που όμως έχει αποβιώσει

Στα δικαστήρια προσέφυγε ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας για το «φέσι» ύψους 50.000 ευρώ που του άφησε γνωστό του πρόσωπο, το οποίο έχει πλέον αποβιώσει!

Ο επί σειράν ετών συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αναγκάστηκε να ακολουθήσει τη δικαστική οδό, προκειμένου να διεκδικήσει το διόλου

ευκαταφρόνητο ποσό που δάνεισε πριν από περίπου οκτώ χρόνια στον θανόντα και από το οποίο φέρεται ότι δεν έχει λάβει πίσω ούτε ένα ευρώ!

Συγκεκριμένα, μετά τον θάνατο του δανειζομένου και μη έχοντας άλλον τρόπο να πάρει πίσω τα χρήματά του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατέθεσε σε βάρος του κληρονόμου του αγωγή, η οποία συζητήθηκε πριν από λίγες ημέρες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας. Οπως εξηγεί στο σχετικό δικόγραφο, η αρχική σύμβαση μεταξύ των δύο ανδρών αφορούσε «άτοκο δάνειο ύψος 50.000 ευρώ, για την εξασφάλιση του οποίου είχαν εκδοθεί δύο επιταγές εις διαταγήν μου, ενώ παράλληλα είχε συμφωνήσει στην εμπρόθεσμη και ολοκληρωτική αποπληρωμή του ως άνω κεφαλαίου, τόκους και έξοδα, καθώς και την εν συνόλω καλόπιστη εκπλήρωση της παροχής». Ομως, όπως αποκαλύπτει στην αγωγή του ο ενάγων παρουσιαστής, ο δανειζόμενος «δεν είχε ουδέποτε καταβάλει ούτε ένα ευρώ», προκειμένου να ικανοποιήσει την απαίτησή του.

Μάλιστα, μπροστά στον φόβο τα χρήματά του να γίνουν... δανεικά και αγύριστα και ενώ ο οφειλέτης ήταν ακόμη εν ζωή, είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την εγγραφή προσημείωσης επί διαμερίσματος 55 τ.μ. στην Κέρκυρα, το οποίο ανήκε στο δανειζόμενο.

Υποθήκη ακινήτου

Το 2013 το Ειρηνοδικείο Αθήνας έκανε δεκτό το αίτημα, διατάσσοντας προς εξασφάλιση της απαίτησης την εγγραφή προσημείωσης υποθήκης έως του ποσού των 50.000 ευρώ επί του ακινήτου. Λίγο καιρό αργότερα ο δανειζόμενος έφυγε από τη ζωή, ενώ, όπως ανακάλυψε ο παρουσιαστής από την έκθεση απογραφής κληρονομιάς, ο θανών είχε διπλάσια χρέη από τα έσοδά του! Καθώς δεν είχε άλλον τρόπο να πάρει πίσω τα δανεικά, κινήθηκε νομικά κατά του κληρονόμου του, ενώ η απόφαση της Δικαιοσύνης αναμένεται να εκδοθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα