Από το «Next Top Model» ξεβράκωτη σε reality

ΚΟΣΜΟΣΑπό το «Next Top Model» ξεβράκωτη σε realityΔευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 18:25

❱❱ Η Τζίνα-Λίζα Λόφινκ νικήτρια στην πολυσυζητημένη γερμανική εκδοχή του παιχνιδιού «Αδάμ ψάχνει Εύα»

Εχει χαρακτηριστεί «το πιο προκλητικό reality στον κόσμο», κάνοντας τους Βρετανούς να σχολιάσουν ότι μπροστά του το δικό τους «Love Island» μοιάζει με... παιδικό παραμύθι.

Και μπορεί φέτος το ολλανδικό «Αδάμ ψάχνει Εύα» να είχε λάμψη από... χρυσό, χάρη στη χρυσή ολυμπιονίκη της κολύμβησης Ινγκε ντε Μπρούιν, στην πολυσυζητημένη γερμανική εκδοχή

του όμως, στην οποία συμμετέχουν εγχώριοι celebrities, την παράσταση έκλεψε ένα σέξι μοντέλο, το οποίο -μεταξύ άλλων- έχει ποζάρει για το «Playboy» και το «Penthouse».



Η Τζίνα-Λίζα Λόφινκ βρήκε τον δικό της «Αδάμ» στο πρόσωπο του «κοινού θνητού» Αντονίνο, ο οποίος την κέρδισε χάρη στο γεμάτο τατουάζ κορμί του. Η Λόφινκ άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο για την αμερικανική εταιρία Southpole το 2006 και δύο χρόνια αργότερα έγινε διάσημη στη Γερμανία συμμετέχοντας στο «Germany's Next Top Μodel». Ακολούθησαν φωτογραφίσεις για διάσημα ανδρικά περιοδικά, αλλά και εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για λογαριασμό της σχεδιάστριας Ρίτσι Ριτς και του οίκου Heatherette.



Η 32χρονη Γερμανίδα δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγάλει τα ρούχα της, αυτή τη φορά όχι για το «Playboy» και το «Penthouse», αλλά για να βρει τον έρωτα στο γερμανικό «Αδάμ ψάχνει Εύα» του RTL, το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 1.500.000 τηλεθεατές κάνοντας απανωτά ρεκόρ τηλεθέασης. Η Λόφινκ και ο Αντονίνο ψηφίστηκαν από τα υπόλοιπα ζευγάρια του παιχνιδιού ως πραγματικά ερωτευμένο, κερδίζοντας το reality. Για να κερδίσει τον Αντονίνο, το μοντέλο δεν δίστασε να αφεθεί στα σέξι μασάζ του, πάντα μπροστά στην κάμερα.
Το reality, όπως σχολιάζει η «Sun», «αναγκάζει», μέσω συμβολαίου, celebrities να βγάλουν τα ρούχα τους, διότι «έτσι γνωρίζονται καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα