Στα... έθιμα τα έριξε ο αλευρωμένος Φερεντίνος για τα μπινελίκια στους καρναβαλιστές στην Καλαμάτα

SHOWBIZΣτα... έθιμα τα έριξε ο αλευρωμένος Φερεντίνος για τα μπινελίκια στους καρναβαλιστές στην ΚαλαμάταΠαρασκευή, Φεβρουάριος 23, 2018 - 18:05

❱❱ Τα... μαζεύει τώρα ο Χρήστος Φερεντίνος για το περιστατικό στο Καρναβάλι

της Καλαμάτας και δικαιολογείται επικαλούμενος τα έθιμα!

Αρχικά ο παρουσιαστής διέψευσε μέσω Instagram ότι υπήρξε εκνευρισμός από την πλευρά του όταν τον αλεύρωσαν και τον μπουγέλωσαν με μπίρα οι καρναβαλιστές, τονίζοντας ότι άφησε για λίγο στη μέση την παρουσίαση για να πάει να καθαριστεί. Χθες όμως μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star άλλαξε το... τροπάριο και παραδέχτηκε ότι όντως υπήρξε παρεξήγηση, ενώ αποκάλυψε ότι ζητήθηκε εκατέρωθεν συγγνώμη.

«Στο αλεύρωμα, που δεν το περίμενα, αντέδρασα αμέσως κάνοντας λίγο καυστικό χιούμορ, μάλλον άστοχο... Οπως φάνηκε, δεν άρεσε. Είναι και η αθυροστομία μέσα στην Αποκριά, είναι ελληνικό έθιμο. Και χρησιμοποίησα τη λέξη μ...ς. Αλληλοζητήσαμε, τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα συγγνώμη. Ηταν ανθρώπινη αντίδραση. Ισως υπερέβαλα λιγάκι. Μου είπαν και τα παιδιά συγγνώμη. Δεν περίμενα να πέσει τόσο αλεύρι πάνω μου. Το αλεύρι δεν ήταν τόσο φοβερό, αλλά ήταν η μπίρα που μου ήρθε στο κεφάλι» ανέφερε και κατέληξε: «Δεν περίμενα να πάρει τόση διάσταση. Είμαστε αγαπημένοι και το λήξαμε το θέμα. Εβλεπα μετά στην τηλεόραση πως έκανα και γέλαγα!».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα