Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/2

Το total black outfit είναι χωρίς καμία αμφιβολία σούπερ κλασικό και ταυτισμένο απόλυτα με τη φινέτσα. Δεν έχει να κάνει με τα trends που κάθε σεζόν επιβάλλει η μόδα και αποτελεί πάντα την πιο εύκολη, αλλά καθόλου αδιάφορη λύση για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις, αφού σας… γεμίζει με κομψότητα και σας εξασφαλίζει έναν σοφιστικέ αέρα.

Στο total black έδωσε μάλιστα σήμερα, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας η Φαίη

μας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την Access που αποτελείται από ένα μαύρο κρουαζέ body, συνδυασμένο με ένα μαύρο ψηλόμεσο cigarette παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα δερμάτινα ψηλοτάκουνα booties πέδιλα Nine West από τα καταστήματα Haralas και εντυπωσιακό κολιέ – αλυσίδα με διακοσμητικό αστέρι από την Folli Follie -για τις ανάγκες της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με μαύρο trench coat Access.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια και χαλαρά κύματα με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/2

Keywords
Τυχαία Θέματα