«Μπαρούτι» ο Κικίλιας για την «έγκυο» Μπαλατσινού

SHOWBIZΠαιδί από τον Οικονομόπουλο περιμένει (;) η Αραβανή«Μπαρούτι» ο Κικίλιας για την «έγκυο» ΜπαλατσινούΠαρασκευή, Φεβρουάριος 23, 2018 - 18:01

❱❱ Ο βουλευτής της Ν.Δ. διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να γίνεται σύντομα μπαμπάς

Εξαλλος ο Βασίλης Κικίλιας με τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του Τζένης Μπαλατσινού. Ο βουλευτής διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο των social media

και τον θέλουν σύντομα να γίνεται μπαμπάς, δίνοντας τη δική του, αυστηρή απάντηση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή της «Happy Day».

Η γνωστή παρουσιάστρια στη χθεσινή εκπομπή της αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία της με τον τομεάρχη Αμυνας της Ν.Δ. και δεν έκρυψε ότι, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο Βασίλης Κικίλιας ήταν φανερά εκνευρισμένος. «Είναι ένα θέμα που θέλω να διαψεύσω. Δεν ισχύει! Δ-Ε-Ν ισχύει! Οποιος το αναπαράγει αυτό το πράγμα κάνει πολύ μεγάλο σφάλμα. Δεν είναι ωραίο και κλείστε το θέμα» ανέφερε στην εγκυμονούσα δημοσιογράφο ο γνωστός πολιτικός τερματίζοντας τις φήμες.

Πώς ξεκίνησε, όμως, όλος αυτός ο ντόρος; Την περασμένη Τρίτη, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε στους τηλεθεατές ότι δύο ζευγάρια της showbiz περιμένουν τον πελαργό. Οπως ήταν αναμενόμενο, τα... στοιχήματα για τις μέλλουσες μανούλες έδωσαν και πήραν, και η είδηση αναπαράχθηκε τόσο στα social media όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Μέλλουσα μαμά

Μία ημέρα μετά, η δημοσιογράφος Στεφανία Δεληπούλιου ισχυρίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Ολα καλά» ότι οι φήμες περί εγκυμοσύνης αφορούν την Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, αναφέροντας ως πιθανή δεύτερη μέλλουσα μαμά την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία διατηρεί σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο. «Περιμένουμε με μεγάλη χαρά και τα δύο ζευγάρια να το επιβεβαιώσουν» σχολίασε η ρεπόρτερ με χαμόγελο, δίνοντας άφθονο υλικό σε sites και blogs, που έκαναν λόγο για τέταρτη εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού.

Η σχέση του πρώην μοντέλου και νυν παρουσιάστριας με τον 43χρονο Βασίλη Κικίλια αποκαλύφθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν παπαράτσι «τσάκωσε» το ζευγάρι να περπατά στα γραφικά σοκάκια της Πάτμου πιασμένο χέρι χέρι. Ο έρωτάς τους είναι αδιαμφισβήτητος και, παρότι κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το ειδύλλιο, οι κοινές τρυφερές εμφανίσεις τους «μιλούν» από μόνες τους!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα