Σοκάρουν οι εικόνες του Λαμάρ Οντομ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣοκάρουν οι εικόνες του Λαμάρ Οντομ!Τετάρτη, Οκτώβριος 21, 2015 - 16:44

Η οικογένεια του Λαμάρ Οντομ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την περιπέτεια του 36χρονου φόργουορντ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας.

Ο άλλοτε δις πρωταθλητής με τους Λέικερς έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, και δεν αποκλείεται να είδε τις φωτογραφίες που «διέρρευσαν» από τη λιποθυμία του, ενώ δίπλα στο κρεβάτι διακρίνονται

χάπια... Αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Οντομ θα κινηθεί νομικά, καθώς το τηλεοπτικό δίκτυο «E!» αποκάλυψε πως ο Αμερικανός ζήτησε από 12 υπαλλήλους του οίκου ανοχής να υπογράψουν συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, ώστε να μη μιλήσουν σε κανένα μέσο για την επίσκεψή του. Στο μεταξύ, ο Οντομ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο τα ξημερώματα της Τρίτης σε νοσοκομείο του Λ.Α., όπου θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες. Στο πλάι του παραμένει η εν διαστάσει σύζυγός του, Κλόι Καρντάσιαν, που παίρνει κάθε απόφαση για τη νοσηλεία του. Η ιστοσελίδα TMZ.com, ωστόσο, αποκάλυψε πως, παρά τη βελτίωση της υγείας του, ο πρώην παίκτης των Κλίπερς ίσως χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρού.

Keywords
Αναζητήσεις
λαμαρ οντομ τελευταια νεα
Τυχαία Θέματα