Ο Γαλακτερός Jr έκανε ντεμπούτο στην τηλεόραση

SHOWBIZΟ Γαλακτερός Jr έκανε ντεμπούτο στην τηλεόρασηΤετάρτη, Οκτώβριος 21, 2015 - 15:56

Αφού πέρασε από τα παρκέ, στα οποία έκανε καριέρα ο πατέρας του στο παρελθόν, ντεμπουτάρισε και στη μικρή οθόνη! Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού Παύλος έχει αναλάβει τη νεανική ενότητα με τίτλο «Yolo» στην εκπομπή «JoinUs», την παραγωγή της οποίας έχει η εταιρία του πατέρα του, ενώ την παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τρίτη σύζυγος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα και μητέρα της κόρης του.

Ο Νάσος και ο Παύλος είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Αλλωστε, ο 18χρονος ήταν εκείνος που έπεισε

τον πατέρα του να συμμετάσχει στο «Dancing with the Stars». Πριν πάρει αποφάσεις για το επαγγελματικό μέλλον του, ο νεαρός -έχοντας τόσα πολλά ερεθίσματα από τον αθλητισμό- ασχολήθηκε με το μπάσκετ. Διαθέτει, άλλωστε, το ύψος και τη σωματοδομή και μάλιστα πέρυσι αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα των Μελισσίων.

Νεανικά θέματα

Τελικά, κατέληξε ότι θέλει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό, γι' αυτό και ξεκίνησε σπουδές ηχοληψίας, επάγγελμα το οποίο ακολουθεί ο θείος του Γιώργος (αδελφός του Νάσου Γαλακτερού). Ετσι, δεν άργησε να έρθει και η... πρόταση για την τηλεόραση, όπου ο Παύλος δοκιμάστηκε και τα κατάφερε μια χαρά, παρουσιάζοντας νεανικά θέματα που σχετίζονται και με την τεχνολογία.

Ο Παύλος ήρθε στην Αθήνα όταν ήταν μαθητής της πρώτης γυμνασίου - έως τότε ζούσε στη Θεσσαλονίκη με τη μητέρα του Τέτα Λεονταρίδου. Οι σχέσεις του με τη νέα σύζυγο του πατέρα του είναι πολύ θερμές, όπως άλλωστε και με τη μικρή αδελφούλα του.

Keywords
Αναζητήσεις
leontaridou teta, τετα λεονταριδου γαλακτερος
Τυχαία Θέματα