Σοκ για παράνομο ζευγάρι που βρέθηκε σε τελετή για πνεύματα

15:26 1/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκ για παράνομο ζευγάρι που βρέθηκε σε τελετή για πνεύματαΔευτέρα, Αύγουστος 1, 2016 - 15:26

Η επίκληση... πνευμάτων έγινε η αιτία να καταστραφεί η ερωτική βραδιά ενός παράνομου ζευγαριού στην Πάτρα και να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους στο γραφείο δύο συνεταίρων, που ο ένας δεν γνώριζε τις συνήθειες του άλλου.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης σε ένα γραφείο στο κέντρο της Πάτρας, όταν ο ένας εκ των δύο φίλων το επισκέφθηκε για να περάσει τη βραδιά με την εξωσυζυγική σχέση του. Ο παντρεμένος,

που τις νύχτες μετέτρεπε το γραφείο σε ερωτική φωλιά, έφτασε εκεί αργά το βράδυ με την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύντροφό του. Αφού ολοκλήρωσαν τις καυτές περιπτύξεις τους, εκείνος πήγε στην τουαλέτα του γραφείου, αφήνοντας μόνη την ερωμένη του. Ξαφνικά, ακούστηκε κάποιος να ανοίγει την πόρτα και, αμέσως μετά, στην είσοδο του γραφείου εμφανίστηκε ένας ψηλός μαυροφορεμένος άνδρας.

Η ξαφνική εισβολή του σε συνδυασμό με την... κελεμπία που φορούσε και το κερί που κρατούσε στο χέρι τρόμαξαν τη νεαρή κοπέλα, η οποία άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ο εραστής της έτρεξε αμέσως και επιτέθηκε στον «εισβολέα», γυμνός όπως ήταν. Η αποκάλυψη ήταν απολαυστική, αφού, δευτερόλεπτα αργότερα, συνειδητοποίησε ότι ήταν ο... συνεργάτης του, ο οποίος -όντας οπαδός του μεταφυσικού- πήγαινε τις βραδινές ώρες στο γραφείο για να κάνει διάφορα τελετουργικά, καλώντας πνεύματα! Η ιστορία έληξε με τον μαυροφορεμένο άνδρα να αποχωρεί και την ερωμένη να απαιτεί από τον παντρεμένο εραστή της να βρει άλλον χώρο για να στεγάσει τον έρωτά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα