«Παρέλαση» από call girls σε βίλα (στη Βάρκιζα) «κατεστραμμένου» επιχειρηματία

13:23 1/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣχεδόν κάθε βράδυ και διαφορετικό... call girl «Παρέλαση» από call girls σε βίλα (στη Βάρκιζα) «κατεστραμμένου» επιχειρηματίαΔευτέρα, Αύγουστος 1, 2016 - 13:22

Θα μπορούσε να είναι μια συνηθισμένη «ροζ» ιστορία, από αυτές που συμβαίνουν καθημερινά ολόγυρά μας, αν πρωταγωνιστής της δεν ήταν ένας πολύ γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας, που φέρεται ότι έχει καταστραφεί οικονομικά (όπως ο ίδιος διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά), παρόλο που ο τρόπος ζωής του κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο δείχνει!

Αν και ο «κατεστραμμένος» επιχειρηματίας

έχει ανοιχτά ένα σωρό θέματα σε όλα τα επίπεδα, ειδικά μετά το διαζύγιό του, δεν δυσκολεύτηκε να νοικιάσει μια πανάκριβη βίλα πάνω στο κύμα, σε περιοχή κοντά στη Βάρκιζα, για την οποία καταβάλλει ως ενοίκιο το ιλιγγιώδες ποσό των 19.000 ευρώ τον μήνα στον επίσης μεγαλοεπιχειρηματία ιδιοκτήτη της!

Ομως, το πολυτελέστατο σπίτι είναι τεράστιο και εντείνει ακόμη περισσότερο το αίσθημα της μοναξιάς στον εν λόγω μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος δεν ικανοποιείται να ατενίζει ολομόναχος το απέραντο γαλάζιο από τις βεράντες του. Και φυσικά, δεν αποτελούν ιδανική παρέα οι... «φουσκωτοί» της πολυπληθούς φρουράς που τον συνοδεύουν παντού και τους οποίους πληρώνει αδρά, παρά την υποτιθέμενη οικονομική δυσπραγία του.

Ετσι, ο κάθε άλλο παρά ξεπεσμένος οικονομικός παράγων έχει δώσει εντολή στους φρουρούς του να του πηγαίνουν σχεδόν κάθε βράδυ και διαφορετικό... call girl για να του κάνει συντροφιά, να ικανοποιεί τις ανάγκες του, βοηθώντας τον να ξεπερνά τις... πίκρες του και να μην πλήττει μοναχός στην αχανή παραλιακή έπαυλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα