Σλοβένα καταγγέλλει clopy... dancing στη χορογραφία του Κακουριώτη

14:40 2/2/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣλοβένα καταγγέλλει clopy... dancing στη χορογραφία του ΚακουριώτηΠαρασκευή, Φεβρουάριος 2, 2018 - 14:39

❱❱ Ηταν κλεμμένη η χορογραφία του Βαγγέλη Κακουριώτη και της ντάμας του στο «Dancing with the stars»;

Αυτό ισχυρίζεται η Σλοβένα Nika Kljun! Η διάσημη στον χώρο της χορογράφος με ανάρτησή της στο Ιnstagram κατηγόρησε ευθέως τον νεαρό τραγουδιστή και την παρτενέρ του στο show Νικόλ Μαυρίδη -οι οποίοι

χόρεψαν hip hop την περασμένη Κυριακή και συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία- ότι αντέγραψαν τη χορογραφία της. Μάλιστα, για του λόγου το αληθές κοινοποίησε αποσπάσματα των δύο χορογραφιών και σχολίασε μεταξύ άλλων: «Είμαι κολακευμένη... αλλά δεν μου αρέσουν οι κλέφτες! Σας ευχαριστώ όλους που με ενημερώσατε για ό,τι συνέβη. Μέρη από τη χορογραφία μου #tiptoe κλάπηκαν για να χρησιμοποιηθούν στο ελληνικό ‘‘DWTS”. Αυτό δεν είναι ok. Θα περίμενα από επαγγελματίες χορευτές, που μάλιστα δουλεύουν στην τηλεόραση, να ξέρουν καλύτερα! Δεν ζήτησαν την άδειά μου, δεν μου έδωσαν τα εύσημα. Είναι λάθος όλο αυτό».

Επίσης, ανέφερε ότι πριν από λίγους μήνες είχε συμβεί το ίδιο με χορογραφία της στο αμερικανικό «Dancing» και, ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της, θέλησε να επιστήσει την προσοχή της παγκόσμιας χορευτικής κοινότητας!

Αμέσως μετά την... καταγγελία, follower του Βαγγέλη Κακουριώτη σχολίασε με επικριτικά λόγια στο Ιnstagram του τραγουδιστή τη νεαρή χορογράφο του ελληνικού «DWTS». «Δεν πήρε κάποιες ιδέες, πήρε χορογραφία... προφανώς κι ευθύνεται η Νικόλ...» έγραψε.

Πάντως, μέχρι στιγμής ούτε ο τραγουδιστής ούτε η χορογράφος έχουν τοποθετηθεί στο θέμα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα