O σπορτσκάστερ της σειράς «Αστέρας Ραχούλας» «έσβησε» στην Εντατική έπειτα από χειρουργείο!

14:27 2/2/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣοκ με γνωστό ηθοποιό!O σπορτσκάστερ της σειράς «Αστέρας Ραχούλας» «έσβησε» στην Εντατική έπειτα από χειρουργείο!Παρασκευή, Φεβρουάριος 2, 2018 - 14:27

❱❱ Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο και πολλά ερωτήματα για τον χαμό του ηθοποιού Βαγγέλη Ρωμνιού

Η φωνή του Γαρίφαλου, του sportscaster της σειράς του Alpha «Αστέρα Ραχούλας», σίγησε για πάντα! Αυτός έμελλε να είναι ο τελευταίος

τηλεοπτικός ρόλος του Βαγγέλη Ρωμνιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης, σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από συναδέλφους του, ανάμεσά τους ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος εξέφρασε τη θλίψη του μέσα από τη σελίδα του στο facebook. Οι δυο τους συνεργάζονταν μέχρι πρότινος στο θεατρικό έργο του Ιψεν «Πέερ Γκυντ», που ανεβαίνει στο Εθνικό, με τον πρόωρα χαμένο ηθοποιό και θεατρικό συγγραφέα να υποδύεται τον ρόλο του πάστορα. «Χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Ρωμνιός, αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος και μοναδικός συνάδελφος, μας άφησε... Σιωπή. Αυτό μόνο» έγραψε ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης του έργου «Πέερ Γκυντ», ξαφνιάζοντας δυσάρεστα πολλούς συναδέλφους του, ανάμεσά τους τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την Ευγενία Δημητροπούλου και τη Μαίρη Ραζή. Ολοι τους άφησαν μηνύματα κάτω από την ανάρτηση του Λιγνάδη, γράφοντας πως δεν μπορούσαν να το πιστέψουν κι εκείνος τους απάντησε: «Μετά από δεκαπέντε μέρες στην Εντατική δεν άντεξε».

Οι λόγοι που οδήγησαν στον θάνατο τον 36χρονο ηθοποιό δεν έγιναν γνωστοί από επίσημα χείλη, γεγονός που έχει προκαλέσει αναπάντητα ερωτήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο ηθοποιός έκανε μια επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας και στη συνέχεια μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, από την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει ζωντανός.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τη διοίκηση του νοσοκομείου μάς είπαν ότι δεν πρόκειται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν, ενώ ούτε από την πλευρά της οικογένειας του ηθοποιού έγινε κάποια ανακοίνωση.

Οι ρόλοι του

Οπως μας μετέφερε πηγή από το καλλιτεχνικό σινάφι, ο ηθοποιός είχε δρομολογήσει την επέμβαση εδώ και καιρό, προκειμένου βγαίνοντας από το νοσοκομείο να ανεβάσει ξανά το θεατρικό του έργο «Χαρτοπόλεμος», το οποίο επί δύο σεζόν γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Να πούμε ότι ο ηθοποιός ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν και καθιερώθηκε με ρόλους καρατερίστα στο θέατρο και στην τηλεόραση. Εκτός από τον «Αστέρα Ραχούλας» είχε εμφανιστεί και στη σειρά του Mega «Γοργόνες». Στο θέατρο συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στις παραστάσεις «Αχ, αυτά τα φαντάσματα» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και «Οι ηλίθιοι» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη. Στον κινηματογράφο πήρε μέρος στις ταινίες «Το γάλα» και «Το ταγκό των Χριστουγέννων». Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 2 το μεσημέρι από το Κοιμητήριο Χολαργού.

Βαγγέλης ΡωμνιόςΑστέρας ΡαχούλαςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
αστερας ραχουλας γαρυφαλλος
Τυχαία Θέματα