Σίσσυ Αρετάκη_SISI ARETAKI : Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που φοράνε μαγιό της όλα τα supermodels στο Los Angeles

SHOWBIZΣίσσυ Αρετάκη_SISI ARETAKI : Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που φοράνε μαγιό της όλα τα supermodels στο Los AngelesΠαρασκευή, Ιούλιος 29, 2016 - 17:41

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Τραπεζικά & Οικονομικά στην Βασιλεία, Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Γενεύη και Fashion Buying & Merchandising στο London College of Fashion.

Εργάστηκε στο τμήμα δημοσίων σχέσεων για τον οίκο Cartier και ως Fashion Buyer για τον όμιλο Λεμονή.

Την γνωρίσαμε το 2011 σαν New Designer στην Athens Xclusive Designers Week όπου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη της κολεξιόν.

Έκτοτε σχεδιάζει αποκλειστικά μαγιό, κάνει fashion shows στην Γενεύη και ντύνει διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς του Los Angeles.

Πρόσφατα είδαμε μαγιό της στο Beverly Hills Magazine φορεμένο από το supermodel Tia Shipman, πρωταγωνίστρια της διάσημης σειράς WAGS του E! Channel.

Άλλες celebrities που έχουν φωτογραφηθεί με μαγιό της, η ηθοποιός Daniela Dib πρωταγωνίστρια της σειράς X-Files 2016 και της ταινίας "Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι", η Brittany Mason, Miss USA και διάσημη για την συμμετοχή της σε "Τwo and a half men" και το "The Face" με Coco Rocha, Naomi Campbell και Karolina Kurkova και τέλος η Rachel Cook, famous μοντέλο στο instagram με πάνω από μισό εκατομμύριο followers. Στην Ελλάδα έχουν φορεθεί από την Δούκισσα Νομικού.

Τα μαγιό της έχουν μπει στο Playboy, Extra Mustard of Sports Illustrated, Maxim Schweiz Magazine, Beverly Hills Magazine, Beaute Information Suisse Magazine, C-Heads Magazine, Ellements Magazine, B-Authentique Magazine.

Είναι διαθέσιμα στην Ελβετία και online www.sisiaretaki.com, shop.sisiaretaki.com



Photo Credits: Kyle Goldie, Adam Adams, Patch, Phillip James

Keywords
Τυχαία Θέματα