9.000 € το τραπέζι για το show του Ρουβά

SHOWBIZΥπό το βλέμμα του ΣΔΟΕ9.000 € το τραπέζι για το show του ΡουβάΠαρασκευή, Ιούλιος 29, 2016 - 15:59

Η συναυλία-υπερπαραγωγή του τραγουδιστή σε beach bar στο Καλό Λιβάδι

Σε... πίστα μετέτρεψε προχθές το βράδυ την παραλία Καλό Λιβάδι ο Σάκης Ρουβάς. Το μοντέρνο γιαπωνέζικο beach bar-restaurant Rakkan, το οποίο φιλοξένησε τη συναυλία του Ελληνα ποπ σταρ,

προσέλκυσε όλους τους παπαράτσι που βρίσκονται στη Μύκονο, αφού το εν λόγω πάρτι θεωρήθηκε από πολλούς το «αντίπαλον δέος» της χθεσινής φιέστας με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings στο Nammos, στην παραλία Ψαρού.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Παρόμοιος, άλλωστε, ήταν και ο τιμοκατάλογος των δύο events. Συγκεκριμένα, στο live του Ρουβά οι πελάτες των πρώτων τραπεζιών πλήρωσαν 900 ευρώ έκαστος για ένα menu με φαγητό και γλυκό, συνοδεία κρασιού και σαμπάνιας, δηλαδή η ελάχιστη κατανάλωση σε ένα τραπέζι δέκα ατόμων ήταν 9.000 ευρώ.

Το απλό εισιτήριο για το πάρτι στο Rakkan στοίχιζε 40 ευρώ μαζί με ένα ποτό. Ποιος όμως πίνει μόνο ένα ποτό, όταν περιμένει τέσσερις ώρες για να βγει ο Σάκης στο stage;

Η έναρξη του event είχε προγραμματιστεί για τις 22.00 και ο σταρ εμφανίστηκε στις 02.00. Νωρίτερα είχαν δώσει το «παρών» επί σκηνής άλλοι καλλιτέχνες, όπως η Τάνια Μπρεάζου από το «X-Factor», η Courtney Parker, η Marianna Seas και ο Αντώνης Ντόμινος, ο οποίος έκανε εμφάνιση αλά... Crow!

Ο Σάκης ήταν για ακόμη μια φορά καταπληκτικός στο show του, γεμάτος ενέργεια και πάθος. Την ώρα που βγήκε στη σκηνή πλαισιωμένος από τις χορεύτριές του πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και οι θαυμάστριέ τους άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

Το πρόγραμμά του, ωστόσο, ήταν σχεδόν ίδιο με εκείνο που παρουσίαζε μέχρι πρότινος στο Estate@Ακρωτήρι. Σημειώνεται πως το Rakkan γέμισε, αλλά όχι ασφυκτικά, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες αποχωρήσεις πελατών, που βαρέθηκαν να περιμένουν τον Σάκη. Πάντως, τα μέλη ενός κλιμακίου του ΣΔΟΕ που βρίσκονταν εκεί διακριτικά παρέμειναν μέχρι το τέλος της βραδιάς. Το ίδιο και οι λαμπεροί celebrities των πρώτων τραπεζιών, μεταξύ των οποίων ήταν οι Γιάννης Λάτσιος, Γιώργος Λιάγκας, Πέτρος Κωστόπουλος, Χριστίνα Παππά, Χάρης Σιανίδης, Νάνσυ Αλεξιάδου, Κόνι Μεταξά και Τζένη Τζιβεριώτη.

Τάμτα και Πάρης με in love διάθεση



Σοβαρεύει το... πράγμα για την Τάμτα και τον Πάρη Κασιδόκωστα. Η τραγουδίστρια από τη Γεωργία και ο γιος της Μαριάννας Λάτση δεν αποφεύγουν πια τα φλας των φωτογράφων. Ετσι, κατά την προχθεσινή εμφάνισή τους στη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο Καλό Λιβάδι απόλαυσαν ο ένας τη συντροφιά του άλλου αδιαφορώντας για τους παπαράτσι, που κατέγραφαν κάθε τους κίνηση. Ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους, οι δύο ερωτευμένοι αντάλλαξαν αγκαλιές και φιλιά, φανερώνοντας δημόσια τη δύναμη και το πάθος της σχέσης τους.

Και η Τραϊάνα στο glam πάρτι



Μετά το τσιφτετέλι της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας, ρε παιδιά», που έγινε viral πριν από μερικούς μήνες, η Τραϊάνα Ανανία λίκνισε το κορμί της και στον ρυθμό των ασμάτων του Σάκη. Η νεαρή ηθοποιός, η οποία υποδύεται τον ρόλο της κακιάς Ιριδας στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές», κάνει αυτή την εποχή διακοπές στη Μύκονο και δεν έχασε την ευκαιρία να πάει με την παρέα της στο πάρτι στο Καλό Λιβάδι, όπου διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα