To club της...ακολασίας στην καρδιά του Big Apple

ΚΟΣΜΟΣΜετά τα μεσάνυχτα, μάσκες και ρούχα πέφτουν και όλα επιτρέπονταιTo club της...ακολασίας στην καρδιά του Big AppleΠαρασκευή, Ιούλιος 29, 2016 - 16:23

Στo Snctm κάθε άντρας πληρώνει κάρτα μέλους με τιμή εκκίνησης 45.000 ευρώ και οφείλει να φορά κοστούμι, ενώ όλοι οι καλεσμένοι πρέπει να έχουν μάσκα

«Παράρτημα» στη Νέα Υόρκη ανοίγει το φημισμένο sex club του Λος Αντζελες,

που κάθε μήνα διοργανώνει σεξουαλικά πάρτι για λίγους εκλεκτούς.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Το Snctm από τον Σεπτέμβριο πρόκειται να επεκταθεί αρχικά στο Μανχάταν και εν συνεχεία σε μια διακριτική οικία στο resort των διασήμων, το Χάμπτονς, αφού, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, Ντέιμον Λόνερ, σκοπός είναι να «εγκαινιαστεί» στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Θυμίζοντας κάτι από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά», οι καλεσμένοι θα πρέπει να φοράνε απαραιτήτως μάσκα για να τους επιτραπεί η είσοδος στον χώρο, ενώ το dress code επιβάλλει κοστούμια για τους άντρες και κομψά φορέματα ή νυχτικά για τις γυναίκες.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η πρωτοβουλία ανήκει στις κυρίες, που σημαίνει ότι μόνο σε εκείνες επιτρέπεται να αγγίξουν. Μετά τα μεσάνυχτα, όμως, μάσκες και ρούχα πέφτουν και όλα επιτρέπονται.

«Οι πρώτες λίγες ώρες έχουν μυστήριο και ίντριγκα. Δεν είναι απλά ένα σεξουαλικό πάρτι, αλλά ένα ερωτικό θέατρο. Δίνονται παραστάσεις. Κάποιοι απλά κοιτάζουν και κάποιοι άλλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν» εξηγεί ο Λόνερ σε συνέντευξή του στο site της Γκουίνεθ Πάλτροου, Goop, προσθέτοντας ότι οι γυναίκες μπορούν να προσέλθουν στον χώρο αγοράζοντας εισιτήριο και αφότου υποβληθούν σε μια διαδικασία ελέγχου, ενώ οι άντρες πρέπει να πάνε συνοδευόμενοι, έχοντας αγοράσει προηγουμένως κάρτα μέλους με τιμή εκκίνησης 45.000 ευρώ.

«Στην αίτηση υπάρχει μεγάλη γκάμα ερωτήσεων, από ονοματεπώνυμο και επάγγελμα μέχρι σεξουαλικές φαντασιώσεις, ενώ πρέπει κανείς να υποβάλει και φωτογραφία του. Κοιτάζω την αισθητική, αλλά και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις είναι καθοριστικοί παράγοντες. Αν πιστεύω ότι ένας υποψήφιος θα ταίριαζε στην κοινωνία μας και θα βελτίωνε την εμπειρία για τα παλιά μέλη, θα εγκρίνω την αίτηση και θα περάσει στην επόμενη φάση» λέει ο ιδιοκτήτης του sex club, ο οποίος κάνει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα.

Από τα στοιχεία που τον ιντριγκάρουν είναι η ομορφιά, η ευφυΐα, η ευστροφία, η επιτυχία, η σεξουαλικότητα, η διάθεση για εξερεύνηση και η έλλειψη φόβου. «Το Snctm είναι ένα μέρος για να "ανάψεις", να εξερευνήσεις και να συνειδητοποιήσεις ότι το σεξ δεν πρέπει να γίνεται στα κρυφά» προσθέτει, επισημαίνοντας ότι πολλά ζευγάρια που πηγαίνουν μαζί στα events επιλέγουν τελικά τη μονογαμία, ενώ άλλα θέλουν να εκπληρώσουν κάθε φαντασίωσή τους στο μάξιμουμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα