«Σφάζονται» στα πόδια της Μελάνια

ΚΟΣΜΟΣ«Σφάζονται» στα πόδια της ΜελάνιαΤρίτη, Ιανουάριος 10, 2017 - 18:11

Οι Αμερικανοί σχεδιαστές μόδας κάνουν ουρά για να ντύσουν τη (σε δέκα μέρες) πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Από εκεί που «έτρωγε πόρτα» από ηχηρά ονόματα, τώρα κορυφαίοι Αμερικανοί σχεδιαστές διαγκωνίζονται για το ποιος θα την ντύσει, τόσο στη διάρκεια της «θητείας» της όσο και σε 10 μέρες, που ο άντρας της ορκίζεται πρόεδρος των ΗΠΑ. Προς το παρόν, ουδείς γνωρίζει ποιον θα επιλέξει

η Μελάνια Τραμπ, που εντός ολίγων ημερών θα είναι η νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Υποψηφιότητα, ωστόσο, θέτουν, μεταξύ άλλων, οι Τόμι Χίλφιγκερ, Ζακ Πόσεν και Μπι Μάικλ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Στις ΗΠΑ είναι παράδοση η σύζυγος του προέδρου να φοράει τις ενδυματολογικές δημιουργίες κάποιου Αμερικανού μετρ υψηλής ραπτικής στις επίσημες εμφανίσεις της. Η φιλάνθρωπος και κοσμική προσωπικότητα Ζαν Σάφιροφ αποκάλυψε στη «New York Post» ότι το ενδιαφέρον γύρω από τη Μελάνια Τραμπ αυξάνεται κατακόρυφα όσο πλησιάζει η ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Συνάντησε μια σειρά από κορυφαίους σχεδιαστές μόδας των ΗΠΑ στο Ινστιτούτο Μόδας της Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης και τους ρώτησε ποιος θα ενδιαφερόταν να ντύσει τη νέα πρώτη κυρία, το πρώτο Σαββατοκύριακό της στον Λευκό Οίκο, αλλά και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Τόμι Χίλφιγκερ εκδήλωσε το ενδιαφέρον του, λέγοντας ότι «οποιοσδήποτε σχεδιαστής θα ήταν περήφανος» να ντύσει τη Μελάνια Τραμπ. Ο Μπι Μάικλ, που έχει έδρα στο Χάρλεμ, της είπε ότι θα ήταν «τιμή του» να δουλέψει μαζί της, προσθέτοντας ότι «όποιος την ντύσει θα αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα». Θετική απάντηση έδωσαν επίσης, σύμφωνα με τη Σάφιροφ, ο Ζακ Πόσεν, ο Ζενγκ Τόι και ο Βίκτορ ντε Σόουζα.

Οταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους σχεδιαστές είπε στη Σάφιροφ ότι δεν θα έντυνε τη Μελάνια, παρενέβησαν άλλοι μετρ υψηλής ραπτικής, για να την υπερασπιστούν. Η Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, για παράδειγμα, τόνισε ότι «η κυρία Τραμπ θα πρέπει να λάβει την ίδια μεταχείριση με οποιαδήποτε άλλη πρώτη κυρία».
Η Μελάνια Τραμπ, όμως, κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και πρόσφατα εμφανίστηκε με δημιουργία των Ιταλών Dolce and Gabbana, τους οποίους εκτιμά ιδιαιτέρως.

Keywords
Τυχαία Θέματα