«Φρενίτιδα» για τα παπούτσια (αξίας 620 ευρώ) της Μαρί Σαντάλ

SHOWBIZ«Φρενίτιδα» για τα παπούτσια (αξίας 620 ευρώ) της Μαρί ΣαντάλΤρίτη, Ιανουάριος 10, 2017 - 17:23

Τα πριγκιπικά παπούτσια της Μαρί Σαντάλ (φωτό) βγάζουν μάτια!

Η νύφη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία βρέθηκε στις εξωτικές Μπαχάμες μαζί με την οικογένειά της για την Πρωτοχρονιά, πόζαρε στον instagramικό φακό, φορώντας ένα ζευγάρι καθημερινές μπαλαρίνες αξίας 620

ευρώ!

Ναι, καλά διαβάσατε. Πρόκειται για τις εκκεντρικές μπαλαρίνες «Οh Roy Ballerina», που φιγουράρουν στη νέα κολεξιόν του 60χρονου Γάλλου σχεδιαστή Πιερ Χάρντι, στο πελατολόγιο του οποίου ανήκουν διάσημες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Νικόλ Κίντμαν, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Τα δίχρωμα εκκεντρικά κοραλί-ροζ flat παπούτσια της συζύγου του τέως διαδόχου της Ελλάδας και πρίγκιπα της Δανίας Παύλου προκάλεσαν πανικό στα social media, μόλις εκείνη δημοσίευσε τη φωτογραφία της. Οι διαδικτυακές φίλες της έπαθαν... fashion φρενίτιδα και, εκτός από κοπλιμέντα, γέμισαν τη σελίδα της με ερωτήσεις για αυτά τα περίφημα φιρμάτα δερμάτινα-σουέτ παπούτσια της.

Η συγγραφέας, εικονογράφος για παιδιά και σχεδιαστής ενδυμάτων Μαρί Σαντάλ θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες και κομψές κυρίες της λονδρέζικης αριστοκρατίας.
Με ιδιαίτερο στιλ και φινέτσα η Μαρί Σαντάλ εμπιστεύεται για τις εμφανίσεις της κορυφαίους σχεδιαστές μόδας, ακόμη και όταν πρόκειται να κυκλοφορήσει... στην παραλία! Διατηρώντας ένα ρομαντικό μοτίβο στα ρούχα της, το μέλος της ελληνικής πρώην βασιλικής οικογένειας δεν σκέφτεται τα χρήματα και διαθέτει υψηλά ποσά, προκειμένου να αποκτήσει αυτό που της αρέσει και της ταιριάζει!

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα