Βρήκαν τους ληστές της Καρντάσιαν

ΚΟΣΜΟΣΒρήκαν τους ληστές της ΚαρντάσιανΤρίτη, Ιανουάριος 10, 2017 - 16:51

Το DNA πρόδωσε τους δράστες της ληστείας εις βάρος της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι. Η αστυνομία κατάφερε να φτάσει σε αυτούς και χθες τα ξημερώματα έκανε 17 συλλήψεις ατόμων, ορισμένα από τα οποία

είχαν εισβάλει στο διαμέρισμά της, αποσπώντας κοσμήματα αξίας 9.000.000 ευρώ, αφού πρώτα την έδεσαν, τη φίμωσαν και την έκλεισαν στο λουτρό. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ληστεία κοσμημάτων σε ιδιώτη στη Γαλλία τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια.

Η επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στην περιοχή του Παρισιού και στη νότια Γαλλία, είναι αποτέλεσμα ερευνών, κατά τη διάρκεια των οποίων αναλύθηκαν δείγματα DNA που βρέθηκαν στο σημείο. «Ενα από τα ίχνη ανήκει σε άτομο γνωστό στην αστυνομία για ληστείες και αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, το οποίο θεωρείται μέγας κακοποιός» είπε αστυνομική πηγή.

Το RTL μετέδωσε ότι οι δράστες, ορισμένοι από τους οποίους είχαν μεταμφιεστεί σε αστυνομικούς και είχαν φτάσει και αναχωρήσει από το σημείο με μηχανές ή πεζή, πήραν ένα δαχτυλίδι αξίας 4.000.000 ευρώ και μια μπιζουτιέρα με κοσμήματα αξίας 5.000.000 ευρώ.

Κατά τη διαφυγή τους οι κακοποιοί έχασαν ένα περιδέραιο με διαμάντια, αξίας περίπου 30.000 ευρώ. Το κόσμημα μάζεψε μια περαστική από δρόμο κοντά στην κατοικία που νοίκιαζε η σταρ, μερικές ώρες μετά τη ληστεία, και το παρέδωσε στην αστυνομία.

Στο μεταξύ, παρελθόν για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ αποτελεί η διαμάχη του δεύτερου με τον Τζέι Ζι, γεγονός που οδήγησε σε εξομάλυνση των σχέσεων ανάμεσά τους και φυσικά με την Μπιγιονσέ, που έτσι κι αλλιώς δεν είχε εμπλακεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρήκαν, Καρντάσιαν,vrikan, karntasian