Σχέση με 28χρονο θέλει η... cougar Κίρστι Αλεϊ

SHOWBIZΣχέση με 28χρονο θέλει η... cougar Κίρστι ΑλεϊΤετάρτη, Ιανουάριος 13, 2016 - 15:58

Βαρέθηκε τους 50ρηδες η Κίρστι Αλεϊ και τώρα ψάχνει ένα όμορφο toy boy για να κάνει σχέση. Οχι, όμως, όποιον κι όποιον νεαρό. Η 64χρονη σταρ εξομολογήθηκε ότι έχει βάλει στο μάτι τους 20ρηδες, επειδή διαθέτουν γοητεία και ενέργεια. Θεωρεί δε ιδανική

ηλικία για τον άντρα τα 28 χρόνια.

Για την πρωταγωνίστρια της κωμωδίας «Κοίτα ποιος μιλάει», η κατάλληλη διαφορά ηλικίας με τον επίδοξο σύντροφό της είναι σχεδόν τα 40 χρόνια. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης παραδέχτηκε ότι βρίσκει τους άντρες πάνω από τα 50 βαρετούς. «Δεν βρίσκω αρκετούς άντρες που να είναι δημιουργικοί ή παιχνιδιάρηδες στη συζήτηση ώστε να με συναρπάσουν» εξήγησε, προσθέτοντας ότι οι συζητήσεις τους είναι τόσο ανιαρές, που δεν τις αντέχει. «Ολοι τους λένε ότι κατέβασαν τους ρυθμούς τους, έχουν αποσυρθεί και ότι θέλουν να ταξιδέψουν πολύ» εξηγεί, προσθέτοντας ότι εκείνη την ώρα τής έρχεται να αυτοκτονήσει.

Αντίθετα, της αρέσουν οι άντρες των 25 ή 26 ετών, αν και καλύτερα προτιμάει τους 28χρονους, διότι ξέρουν τι θέλουν, ενώ οι πρώτοι κάποιες φορές όχι. Οι 28χρονοι είναι ενθουσιώδεις με τη ζωή, όπως εξηγεί, προσθέτοντας ότι έχουν ενέργεια, κάνουν σχέδια και έχουν μια ολόκληρη ζωή μπροστά τους για να τα υλοποιήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα