«Σαχλαμάρες»!

SHOWBIZ«Σαχλαμάρες»!Τρίτη, Αύγουστος 14, 2018 - 15:09

❱❱ Η αποκάλυψη της Φόνσου ότι του είχε προτείνει να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού και η αντίδραση του Παπαμιχαήλ για όσα λέγονται για εκείνον

Πυρ και μανία έχει γίνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με όλα όσα λέγονται και γράφονται γι' αυτόν τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Με ένα σκληρό post στο facebook ο μοναχογιός της αξέχαστης Αλίκης έριξε ευθείες βολές σε όσους μιλούν για εκείνον λέγοντας ανακρίβειες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Γράφονται και λέγονται απίστευτα πράγματα

για μένα. Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιον να πρωτοκάνω μήνυση. Ζω μια χαρά, περνάω καλά, έχω τους φίλους μου και, το κυριότερο, είμαι πολύ καλά στην υγεία μου» έγραψε αγανακτισμένος και συνέχισε: «Μην ακούτε την κάθε σαχλαμάρα που λέγεται ή γράφεται».

Αφορμή, όπως λέγεται, για την αντίδρασή του ήταν οι πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της Αννας Φόνσου ότι του είχε προτείνει να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού.

«Τον Γιάννη πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι, είναι γεγονός. Εγώ του έχω προτείνει να έρθει να μείνει κι εδώ. Μην ξεχνάς ότι το παιδί αυτό έχει μεγαλώσει σαν βασιλιάς. Να μην έχει ανέσεις, τον πειράζει...» ανέφερε στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» στο epsilon.

Οι δηλώσεις της έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ανησυχία και προβληματισμό. Κυρίως για τη βοήθεια που μπορεί να χρειάζεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Η «Espresso» ωστόσο επικοινώνησε με την Αννα Φόνσου, η οποία επανέλαβε πως είχε τείνει χέρι βοήθειας στον γιο της Αλίκης. «Η ιστορία αυτή είναι πριν από πολλά χρόνια. Το αρνήθηκε ευγενικά και με ευχαρίστησε εγκάρδια. Τον Γιάννη τον αγαπώ πολύ, τον ξέρω από παιδάκι κι αυτό που έχω να δηλώσω είναι πως πρόκειται για έναν σπουδαίο χαρακτήρα και έναν καταπληκτικό πιανίστα» μας είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα