Νύχτα τρόμου για τον «βασιλιά του γύρου»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΝύχτα τρόμου για τον «βασιλιά του γύρου»!Τρίτη, Αύγουστος 14, 2018 - 13:19

❱❱ Εισβολή κουκουλοφόρων στο σπίτι του στη Λάρισα μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του και της γυναίκας του

Μπροστά στην απειλητική κάννη ενός όπλου βρέθηκαν χθες τα ξημερώματα πασίγνωστος επιχειρηματίας της Λάρισας, η γυναίκα του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, όταν στο σπίτι τους στον Αμπελώνα εισέβαλαν τρεις κουκουλοφόροι κακοποιοί που μιλούσαν σπαστά ελληνικά και προφανώς γνώριζαν ότι θα έβρισκαν λεία «μαμούθ».

Στο

στόχαστρο των ληστών μπήκε ο 50χρονος καταξιωμένος επιχειρηματίας, γνωστός στον θεσσαλικό κάμπο και ως «ο βασιλιάς του γύρου», αφού δραστηριοποιείται στον κλάδο της επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος.
Μάλιστα, με τα προϊόντα της εταιρίας του τροφοδοτεί αμέτρητες επιχειρήσεις εστίασης και ψητοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους ηγέτες του κλάδου. Οι τεράστιες μονάδες επεξεργασίας και ο τζίρος του, που «ζαλίζουν», φαίνεται ότι «γυάλισαν» στους δράστες, που «μυρίστηκαν» γερή «μπάζα».

Οι ληστές μελέτησαν προσεκτικά τις κινήσεις τους και εισέβαλαν χθες, στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, στο πολυτελές οίκημα του επιχειρηματία. Αμέσως πήγαν στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο 50χρονος και η σύζυγός του, ενώ στα παιδικά δωμάτια ήταν τα παιδιά τους. Οι κακοποιοί τούς ξύπνησαν όλους και τους υποχρέωσαν με την απειλή όπλων να κατέβουν στο σαλόνι.

Τον χαστούκισαν

Στη συνέχεια, κραδαίνοντας τα όπλα, ζήτησαν από τον επιχειρηματία να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένο το μεγάλο χρηματικό ποσό που φαίνεται ότι γνώριζαν πως είχε στο σπίτι του. Οταν εκείνος αρνήθηκε την ύπαρξη των χρημάτων, δεν δίστασαν να τον χαστουκίσουν άγρια μπροστά στα έντρομα μάτια των δικών του.

Προκειμένου να μην πάθει κακό η οικογένειά του, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας τούς έδειξε πού βρίσκονταν κρυμμένα τα χρήματα, τα οποία οι κακοποιοί άρπαξαν και έφυγαν αμέσως από το σπίτι, αφού πρώτα έδεσαν και φίμωσαν τα θύματά τους.

Στο μεταξύ, ο συναγερμός κινητοποίησε την Αστυνομία, που έφτασε σχεδόν ταυτόχρονα με τη φυγή των κακοποιών. Ακολούθησε τρελή καταδίωξη των δραστών, οι οποίοι φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τα κατατόπια στην περιοχή. Επί περίπου μία ώρα, οι αστυνομικοί τούς καταδίωκαν με περιπολικά, ωστόσο οι ληστές κατάφεραν να χαθούν στην περιοχή.

Οπως εκτιμούν οι άνδρες της Ασφάλειας που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό τους, οι δράστες είχαν πολύ καλή πληροφόρηση τόσο για τα συστήματα ασφαλείας με τα οποία είναι εξοπλισμένο το σπίτι όσο και για το χρηματικό ποσό που θα έβρισκαν στο εσωτερικό του, το οποίο, σύμφωνα με μια πληροφορία, άγγιζε τα 500.000 ευρώ! Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας το διαψεύδει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το ποσό που είδε το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα