Τρέλανε και το Λας Βέγκας η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

SHOWBIZΤρέλανε και το Λας Βέγκας η Αλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΤρίτη, Αύγουστος 14, 2018 - 14:48

❱❱ Μοιράζει φιλιά και... καρδιοχτύπια μέσω Instagram η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» βρίσκεται στο Λας Βέγκας...

... συνεχίζοντας το γαμήλιο ταξίδι της με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο (μικρή φωτό).

Το ζευγάρι «πέταξε» για την Πολιτεία της Αμερικής που...

δεν κοιμάται ποτέ με πτήση από τη Νέα Υόρκη, απ' όπου ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου την εξόρμηση στις ΗΠΑ. Μέσα από τακτικές αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο την ακολουθούν 200.000 άτομα, η Αλεξάνδρα φροντίζει να δίνει το στίγμα της καθημερινά, εισπράττοντας πολλά κολακευτικά σχόλια.

Ειδικά ένα «κλικ» που ανέβασε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, στο οποίο ποζάρει μόνο με τα μαύρα εσώρουχα, προκάλεσε... ντελίριο στους fans της, που τη «βομβάρδισαν» με likes. Η ντίβα του styling, που είχε κλέψει την παράσταση στο reality μόδας του Σκάι, εμφανίζει αραιά και πού τον σύζυγό της στις αναρτήσεις της, καθώς εκείνος δεν αγαπάει τόσο πολύ τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε αντίθεση φυσικά με τη λαμπερή Αλεξάνδρα, που δεν τα χορταίνει και κοινοποιεί εικόνες της με φόντο τα μοναδικά αξιοθέατα του Λας Βέγκας, αλλά και τους «ναούς της τύχης», όπως αποκαλούν συχνά τα καζίνα όσοι αγαπούν τον τζόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα