Ρεύμα από καλοριφέρ τίναξε στον αέρα τον άτυχο Αλεξ Τσιάλτα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΡεύμα από καλοριφέρ τίναξε στον αέρα τον άτυχο Αλεξ ΤσιάλταΠέμπτη, Ιανουάριος 10, 2019 - 15:33

❱❱ Ανατροπή φέρνει ο ιατροδικαστής στις συνθήκες θανάτου του άτυχου 22χρονου που είχε εντυπωσιάσει με τις χορευτικές του ικανότητες τους κριτές του ριάλιτι «Ελλάδα, έχεις ταλέντο»...

... καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαίνεται ότι κατέληξε στο συμπέρασμα πως κεραυνοβολήθηκε από ένα θερμαντικό σώμα που χρησιμοποιούσε στο σπίτι

του για να ζεσταθεί.

Σύμφωνα με το onlarissa, η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του άτυχου Αλεξ Τσιάλτα (φωτό) κατέδειξε πως ο θάνατός του επήλθε από βαριάς μορφής ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα και κυρίως στα χέρια του.

Για τον λόγο αυτό παραγγέλθηκε νέα αυτοψία στον χώρο του σπιτιού του στη Λάρισα, ώστε να φανεί με ποιον τρόπο το ηλεκτρικό ρεύμα τίναξε τον άτυχο νεαρό και προκάλεσε τον θάνατό του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους συγγενείς του.

Ο θάνατος

Παρότι στην αρχή είχε κριθεί «ένοχο» ένα πιστολάκι μαλλιών που βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου ήταν πεσμένη η σορός του, τελικά φαίνεται πως το ηλεκτρικό καλοριφέρ που είχε για να ζεσταίνεται τον οδήγησε τόσο άδικα στον ξαφνικό θάνατο αργά το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό επιβεβαιώνεται και από τη στάση του σώματος του άτυχου νεαρού στο σημείο όπου βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Η κηδεία του Αλέξανδρου Τσιάλτα τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Καρπενήσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα