Πυροβόλησαν τον Snoopy της Ναυπάκτου και εκείνος πήγε μόνος στον κτηνίατρο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠυροβόλησαν τον Snoopy της Ναυπάκτου και εκείνος πήγε μόνος στον κτηνίατρο Πέμπτη, Νοέμβριος 29, 2018 - 13:27

❱❱ Πρωταγωνιστής μιας απίστευτης ιστορίας έγινε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Ναυπάκτου ο Snoopy...

...ο πιο διάσημος αδέσποτος σκύλος της πόλης, ο οποίος έγινε... κινούμενος στόχος για κάποιον ασυνείδητο που δεν δίστασε να τον πυροβολήσει!

Ωστόσο, αν και βαριά τραυματισμένο, το πανέξυπνο σκυλάκι κατόρθωσε να βρει ολομόναχο

τον δρόμο για τον… κτηνίατρο ώστε να περιποιηθεί τα τραύματά του! Μάλιστα, μόλις έφτασε στην πόρτα του κτηνιατρείου ο Snoopy, μπήκε μέσα και κατευθύνθηκε μόνος του στο κλουβί νοσηλείας, χωρίς να χρειαστεί βοήθεια!

Γεμάτος πληγές

Μόλις ο κτηνίατρος Νίκος Πλούμης αντιλήφθηκε το άτυχο τετράποδο, έσπευσε να δει τι είχε συμβεί και διαπίστωσε ότι το κορμί του ήταν γεμάτο πληγές. Εξετάζοντας εξονυχιστικά το σώμα του τετράποδου, που καθόταν ακίνητο με απίστευτη υπομονή και πειθαρχία καθ΄ όλη τη διάρκεια της εξέτασης, ο γιατρός διαπίστωσε ότι τα τραύματα προέρχονταν από πυροβολισμούς!

Αμέσως του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και περιποιήθηκε τις πληγές ώστε να μη μολυνθούν. Ολη αυτή την ώρα ο Snoopy παρέμεινε απολύτως συνεργάσιμος, κατανοώντας ότι πρόθεση του γιατρού ήταν να τον βοηθήσει.

Αλλωστε το ίδιο το ένστικτό του τον είχε οδηγήσει στο κατώφλι του. Ο Snoopy, που είναι ο σκύλος-μασκότ της Ναυπάκτου, είχε στειρωθεί πριν από δύο χρόνια με πρόγραμμα του δήμου, ενώ οι κάτοικοι της πόλης τού προσφέρουν καθημερινά νερό και τροφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα