Πρώτα η άμυνα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠρώτα η άμυνα!Πέμπτη, Ιούλιος 23, 2015 - 18:09

«Η πρόκριση θα έρθει από την άμυνα». Με το σύνθημα αυτό ο Ιγκόρ Τούντορ ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να σφραγίσουν σήμερα στην Τούμπα (20.00) την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, φέρνοντας... τούμπα το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΥΖΟ

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ, αφού παραδέχεται ότι είναι «ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως, θέλουμε να περάσουμε,

και θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό», αναφέρθηκε στα κλειδιά της νίκης-πρόκρισης. «Περιμένω να δω βελτίωση κυρίως στη φυσική κατάσταση. Κάποιοι παίκτες, πριν από το πρώτο παιχνίδι, είχαν κάνει μόλις μερικές προπονήσεις. Περιμένω πάντως να είμαστε καλύτεροι και στο κομμάτι της τακτικής. Θα κάνουμε ευκαιρίες, αλλά η πρόκριση θα έρθει από την άμυνα. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά». Πάντως, απέφυγε να κάνει προγνωστικά: «Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Δεν μιλάω ποτέ με ποσοστά. Εμένα με ενδιαφέρει η δουλειά που κάνουμε. Πρέπει να θυσιαστούμε για την ομάδα, να αμυνθούμε σωστά, να φτιάξουμε ευκαιρίες, και, από εκεί και πέρα, η σκληρή δουλειά είναι αυτή που θα φέρει αποτελέσματα».

Ο Πέλκας

Λίγο νωρίτερα, ο Δημήτρης Πέλκας είχε δηλώσει ότι: «Δεν ξέρω αν μας δώσει την πρόκριση η επίθεση ή η άμυνα. Στο ποδόσφαιρο είναι πιο σημαντικό το σύνολο. Πρέπει, πάντως, να προσέξουμε την άμυνα, και πιστεύω ότι μπροστά τα γκολ θα έρθουν».

Χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, ο προπονητής της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Αντε Κάτσιτς, έχρισε φαβορί τον «Δικέφαλο». «Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί.

»Οταν λέω πως είναι το φαβορί, το εννοώ. Εχουμε μια πρώτη νίκη που μας έκανε να μειώσουμε την ψαλίδα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Γνωρίζουμε πως μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας με μια ποιοτική ομάδα που είναι ξεκούραστη εδώ και οκτώ μέρες, και πως έχει την υποστήριξη των οπαδών της» είπε χαρακτηριστικά.

Οι Κροάτες αγωνιούν για το αν θα αγωνιστεί ο καλύτερος ποδοσφαιριστής τους, ο Σόβσιτς. Ο ποδοσφαιριστής της αντιπάλου αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, και, έτσι, είναι αμφίβολος για τον σημερινό αγώνα.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωσή της, ζήτησε από τον κόσμο να έχει σωστή συμπεριφορά στο παιχνίδι με τη Λοκομοτίβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα