Πρόκληση! Οι Αλβανοί ζητούν άλλους τρεις μήνες για το πόρισμα

20:12 1/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΠρόκληση! Οι Αλβανοί ζητούν άλλους τρεις μήνες για το πόρισμαΠαρασκευή, Φεβρουάριος 1, 2019 - 20:11

❱❱ Κάτι φαίνεται ότι προσπαθούν να «μαγειρέψουν» οι αλβανικές Αρχές, ζητώντας ακόμα τρεις μήνες παράταση προκειμένου να παραδώσουν το πόρισμα για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Οπως ακριβώς έκαναν με την παράδοση της σορού του 35χρονου στην οικογένειά του, έτσι και με το πόρισμα καθυστερούν χαρακτηριστικά, καθώς, αν και η νομοθεσία τους προβλέπει παράδοση εντός τριών

μηνών, ωστόσο ανακοινώθηκε ότι η Εισαγγελία έδωσε παράταση επιπλέον τριών μηνών.

Ως αιτία της καθυστέρησης αναφέρεται η προσπάθεια συγκέντρωσης επιπλέον στοιχείων, ενώ θα ζητηθεί και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Κατσίφα από τις ελληνικές Αρχές.

Ο Αλβανός εισαγγελέας έχει ήδη την ιατροδικαστική και τη βαλλιστική έκθεση, τις καταθέσεις των αστυνομικών που συμμετείχαν στη δολοφονία του Βορειοηπειρώτη και τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες. Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά σε βίντεο, αν και παγκοσμίως συνηθίζεται οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας να καταγράφουν τις επιχειρήσεις.

«Να δούμε τι αποτέλεσμα θα βγάλουν αυτοί. Πίεση μας ασκούν, ψυχολογική πίεση. Λες και το νεκρό παιδί μας είναι κατηγορούμενο!» ξέσπασε ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης Κατσίφας.

Keywords
Τυχαία Θέματα