Το make up look του weekend είναι εμπνευσμένο από τις πασαρέλες και θα κάνει θραύση

Έρχεται weekend και αυτό σημαίνει πολλά. Αρχικά έχετε κανονίσει να βγείτε και το ξέρω. Θα πρέπει λοιπόν να είστε συναρπαστικές ακόμη κι αν πάτε σε φίλους, για φαγητό ή για ένα γρήγορο ποτό. Αν δε, έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια για ατελείωτο ξενύχτι τότε ακόμη καλύτερα.

Όπως και να’ χει πρέπει να έχετε το ωραιότερο make up look ώστε να φανεί πόσο ενημερωμένες είστε όσο αφορά τις τάσεις.

Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα τύπου “μαύρο eyeliner-κόκκινο κραγιόν” ή απλοϊκά nude και cherry.

Οι make up artists άλλωστε εξάντλησαν όλη τους την έμπνευση και το ταλέντο στα παρασκήνια των shows έτσι ώστε εσείς να γνωρίζετε ποια είναι τα make up looks που επικρατούν. Κρίμα είναι να πάει τόσος κόπος χαμένος. Κι εμείς με τη σειρά μας προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε άμεσα για ότι πιο καινούριο, ιδιαίτερο και cool.

Για το weekend που έρχεται λοιπόν σας έχουμε τα καλύτερα. Και πιο συγκεκριμένα ένα look δροσερό, φωτεινό και ανοιξιάτικο. Ναι, στα μέσα του χειμώνα εσείς θα είστε λαμπερή, με έντονα χρώματα σε χείλη, ζυγωματικά και μάτια. Δεν θα ακολουθήσετε τη safe οδό.

Ξεκινώντας από τα μάτια, ετοιμαστείτε να αποκτήσετε συγκλονιστικές βλεφαρίδες. Μία στρώση μάσκαρα δε φτάνει. Δύο τουλάχιστον θα απλώσετε ώστε το βλέμμα να αποκτήσει ένταση και δύναμη. Μαύρη μάσκαρα φυσικά. Στο πάνω και κάτω βλέφαρο θα απλώσετε ροζ σκιά σε κρεμώδη μορφή και λευκή ιριδίζουσα στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Πρωταγωνιστές του look είναι τα ζυγωματικά τα οποία πρέπει να είναι αναψοκοκκινισμένα. Πράγμα που σημαίνει ότι θα απλώσετε blush σε πορτοκαλί απόχρωση, το μεγαλύτερο trend της άνοιξης δηλαδή. Την ίδια ακριβώς απόχρωση θα χρησιμοποιήσετε και στα χείλη αλλά προσοχή, όχι ματ. Τις ματ υφές θα τις αφήσετε για λίγο στην άκρη. Τουλάχιστον το συγκεκριμένο διήμερο. Τα χείλη πρέπει να είναι λαμπερά και kissable. Αυτό σημαίνει ότι θα απλώσετε ένα super ενυδατικό κραγιόν ή lip gloss.

Διαβάστε ακόμη:

Τα μολύβια φρυδιών δίνουν τη θέση τους στα brow pens και το αποτέλεσμα είναι χάρμα οφθαλών

Bronzers και Luminizers βγαίνουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ για να χαρίσουν στην επιδερμίδα λάμψη

Keywords
Τυχαία Θέματα