Προεκλογικές ευχές

17:18 7/1/2015 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΠροεκλογικές ευχέςΤετάρτη, Ιανουάριος 7, 2015 - 17:12

Την ευχή η πατρίδα να συνεχίσει να στέκεται όρθια στα πόδια της εξέφρασε χτες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την Καβάλα, όπου παρακολούθησε τον εορτασμό των Θεοφανίων. Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε υγεία σε όλους τους Ελληνες «και προκοπή στην πατρίδα μας, τώρα που σηκώθηκε στα πόδια της να μην κυλήσει ξανά».
Ευχές

για υγεία και φώτιση έδωσε ο πρωθυπουργός σε όλους τους κολυμβητές που έπεσαν στη θάλασσα για τον Σταυρό. Ιδιαίτερα στον 35χρονο τυχερό Δημήτρη Γιαννικόπουλο, υπάλληλο του ΟΑΕΔ Καβάλας, που έπιασε τον Σταυρό, ο κ. Σαμαράς ευχήθηκε κάθε καλό στη ζωή του.

Στη Δράμα

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανίων, που τέλεσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καβάλας, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Δράμα, όπου παρακολούθησε επίσης τη σχετική τελετή στις πηγές της Αγίας Βαρβάρας, όπου χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος.


Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη βόρεια Ελλάδα βρέθηκε και στον Εβρο, όπου επιθεώρησε από κοντά τον φράχτη κατά μήκος των συνόρων για την αποτροπή της παράνομης εισόδου των μεταναστών. «Αυτό έχει πια αποτραπεί. Ο φράχτης έπαιξε αυτόν τον πάρα πολύ θετικό ρόλο και πρέπει να παραμείνει. Οι θεωρίες ότι θα πρέπει να τον ρίξουμε, να τον γκρεμίσουμε, ώστε να μπαίνουν μέσα οι λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε νοσοκομειακή και ασφαλιστική κάλυψη είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός» τόνισε με νόημα ο κ. Σαμαράς έχοντας πίσω του το ατσαλένιο συρματόπλεγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα