Σπέσιαλ κοκτέιλ με εφαρμογή από κινητό

17:13 7/1/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΣπέσιαλ κοκτέιλ με εφαρμογή από κινητόΤετάρτη, Ιανουάριος 7, 2015 - 17:08

Παρελθόν κινδυνεύουν να γίνουν οι πεπειραμένοι μπάρμαν, καθώς νέα εφαρμογή για smartphones μπορεί να βοηθήσει ακόμα και τον πιο αδαή να παρασκευάσει σπέσιαλ κοκτέιλ στην κουζίνα του σπιτιού του σε χρόνο μηδέν.
Το Somabar είναι ένα νέο μηχάνημα κοκτέιλ, που μπορεί να παρασκευάσει

έως και 300 διαφορετικά είδη, κατόπιν παραγγελίας που στέλνεται μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή την οποία έχει εγκαταστήσει ο χρήστης στο κινητό του.

«Είτε διασκεδάζετε με τους φίλους σας είτε θέλετε απλώς να χαλαρώσετε μετά το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας, η απόλαυση ενός ξεχωριστού κοκτέιλ είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε» εξηγεί ο Ντίλαν Πέρσελ - Λόου, ένας εκ των δυο Αμερικανών επιχειρηματιών που βρίσκονται πίσω από την ανάπτυξη του Somabar. Οι χρήστες δεν έχουν παρά να επιλέξουν ένα κοκτέιλ από το ήδη υπάρχον μενού ή να δημιουργήσουν ένα που να ανταποκρίνεται στα δικά τους ξεχωριστά γούστα με μερικά μόνο κλικ. Η παραγγελία αποστέλλεται στο μηχάνημα μέσω Wi-Fi και σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα το κοκτέιλ είναι έτοιμο προς κατανάλωση. Κάθε μηχάνημα διαθέτει έξι διαφορετικά δοχεία, στα οποία μπορεί κανείς να τοποθετήσει τα αλκοολούχα ή μη ποτά της αρεσκείας του, για την παρασκευή του αγαπημένου του κοκτέιλ ανά πάσα στιγμή.
Συνολικά το project χρειάστηκε τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί, ωστόσο το αποτέλεσμα αναμένεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Το μόνο μειονέκτημα φαίνεται πως είναι η αρκετά τσουχτερή τιμή του, που ανέρχεται στα 420 ευρώ.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα