Πήγε παράνυμφος στον γάμο της αδελφής της αγκαλιά με το μόλις πέντε ωρών μωράκι της

ΚΟΣΜΟΣΠήγε παράνυμφος στον γάμο της αδελφής της αγκαλιά με το μόλις πέντε ωρών μωράκι τηςΤετάρτη, Ιούνιος 20, 2018 - 17:02

❱❱ Αν και η σειρά είναι συνήθως εκκλησία και μετά μαιευτήριο, στην περίπτωση της Βρετανίδας Εμιλι Σελ έγινε το ακριβώς αντίθετο.

Η 27χρονη από το Νιουκάσλ, η οποία ήταν παράνυμφος στον γάμο της αδελφής της, Κέιτ, γέννησε τρεις εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο, στις 7 το πρωί της μεγάλης ημέρας. Η ξαφνική ανατροπή προγράμματος δεν την πτόησε, καθώς κατάφερε να δώσει κανονικά το «παρών» στον γάμο της Κέιτ,

πέντε ώρες αργότερα, κρατώντας στα χέρια της τον νεογέννητο γιο της.

«Γέννησα με φυσιολογικό τοκετό και ευτυχώς δεν υπήρξαν επιπλοκές. Με μετέφεραν σε θάλαμο για λίγη ξεκούραση και πήραμε εξιτήριο στις 11.15. Πήγαμε κατευθείαν στην εκκλησία. Είχαμε ειδοποιήσει νωρίτερα κι έτσι κάποιος είχε πάρει μαζί το φόρεμά μου» αναφέρει η λεχώνα παράνυμφος, η οποία κατάφερε να φτάσει στην εκκλησία μόλις με 10 λεπτά καθυστέρηση.

«Ο κόσμος με περίμενε κι έτσι ανεβήκαμε τα σκαλιά με το μωρό αγκαλιά. Ολοι χειροκρότησαν όταν φτάσαμε. Ηταν υπέροχη στιγμή» προσθέτει η Εμιλι Σελ, η οποία με τούτα και με κείνα κατάφερε να επισκιάσει ολοκληρωτικά τη νύφη, αφού τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην ίδια και στο μωρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα