Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/6

Το τζιν είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα κλασικά και διαχρονικά ρούχα που δεν έχει να κάνεις με τις τάσεις και πάντα θα είναι μέσα στη μόδα. Σε αυτό επένδυσε η Φαίη μας για τη σημερινή της εμφάνισή στο Πρω1νό, επιλέγοντας δυο κομμάτια, ένα πουκάμισο και ένα τζιν σορτς που δίνουν την αίσθηση ενός ενιαίου ρούχου, τύπου playsuit.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα τζιν ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο τζιν σορτς, ακριβώς στον ίδιο τόνο, διακοσμημένο με παγιέτες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρη ζώνη από προσωπική συλλογή και λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που κινήθηκε σε λιλά αποχρώσεις, με πρωταγωνιστές τη σκιά από την παλέτα It’s Everything από τη συνεργασία της Mariah Carey με τη MAC και στα χείλη το περίγραμμα Νο 04 της Radiant, το κραγιόν Beauty is Life 01 c ροζέ της εταιρείας Make Up Cosmetics και από πάνω το lig gloss Volupte No 20 της YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο και φράντζα.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχει φορέσει κατά καιρούς το τζιν πουκάμισο η Kim Kardashian και εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/6

Keywords
Τυχαία Θέματα